Denní horoskop VODNÁŘE na 25. 7. 2022

Vodnář 25. 7. 2022

Vodnáři, toto je pro vás vynikající den, ve kterém budou vaše emoce silné. Věřte, že vaše instinkty vám slouží dobře, lépe než jiným znamením. Nemáte co ztratit, když se budete řídit svým srdcem. Je to pro vás důležitý čas, abyste znovu zažehli sny, které jste nechali doutnat. Vneste do svého každodenního života více ze svého světa fantazie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uspořádání planet může znamenat, že se budete cítit mnohem nadšeněji ve vztahu, který jste v poslední době brali s nadhledem. V okolí je spousta energie navíc, která vás činí přímočařejšími a otevřenějšími než obvykle, a také více trváte na uspokojení svých vlastních potřeb. To vám umožní hrát v budoucnu aktivnější roli – a díky tomu bude život mnohem zábavnější.

Práce

Už delší dobu se vám v hlavě rodí plán. Dostáváte signály z mnoha zdrojů, které potvrzují, že tento plán je správný. Nyní je třeba, abyste udělali první krok. Na co ještě čekáte?

Peníze

Je to týden rozvoje v oblasti vztahů. To by mohlo znamenat, že někdo, koho jste dosud váhali oslovit, je nyní pro vás jako stvořený, nebo že máte podpůrnou energii k tomu, abyste se pustili do něčeho hlubšího, ať už jde o osobní, nebo profesní záležitosti. Pokud jste usilovali o obchodní spojení, vesmír vám může pomoci. Mezitím váš domácí život potřebuje pozornost a nějaké další výdaje.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také