Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 1. 2023

Vodnář 26. 1. 2023

Vodnáři, dnes se pravděpodobně s někým setkáte na magickém místě, kdy si téměř dokážete číst myšlenky. Možná budete přesně vědět, co se dotyčná osoba chystá říct, ještě než to řekne. Možná také zjistíte, že vaše mysl pracuje tak rychle, že zatímco se někdo snaží vyjádřit jednu myšlenku, vy už jste pět kroků před tím, kam se dotyčný snaží dojít. Využijte své nadání k dobrému účelu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste trochu zmateni rozdílem mezi tím, co si myslíte, a tím, co cítíte. Vzhledem k významnému planetárnímu aspektu dne se tyto dvě věci mohou nenapravitelně proplést a vy možná nebudete mít svůj obvyklý zdravý rozum. Nebyla by to tedy ta nejlepší doba na vedení jedné z diskusí o tom, jak by věci měly nebo mohly být, protože si sami nejste úplně jistí.

Práce

Den začíná svižně a vy pocítíte příval expanzivní energie. Zjistíte však, že toto nadšení opadá  a ke konci dne se budete táhnout. Místo toho, abyste se hnali do extrémů, zkuste se rozvrhnout.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Přetahování mezi tím, co chcete udělat, abyste se dostali dopředu, a tím, co musíte udělat, abyste zůstali ve středu, by vás mohlo právě teď frustrovat. Takových dnů bude ve vašem životě mnoho a nejdůležitější je uvědomit si je, když nastanou, a získat nadhled nad tímto dilematem. Jediná věc, která se na seznamu priorit nikdy neposune dolů, je vaše zdraví, tak proč nedat přednost tomu, abyste zůstali soustředění?

Přečtěte si také