Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 3. 2023

Vodnář 26. 3. 2023

Vodnáři, očekávejte, že většinu dne strávíte sami. Informace získané z knih nebo videí, které se možná týkají historie, filozofie nebo náboženství, by vás mohly inspirovat k hlubšímu zkoumání určitého tématu a k jeho využití ve váš prospěch. Možná se rozhodnete podniknout výlet nebo se vrátit na vysokou školu. Existuje také možnost, že budete inspirováni k psaní nebo jinému vyjádření svých myšlenek a pocitů. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Do popředí se dnes dostává váš silný smysl pro intuici. Dnes máte všechny předpoklady k tomu, abyste psychicky odhadli, kde a kdy do vašeho života vstoupí váš nový milostný zájem a jakou barvu budou mít jeho oči. Jednu věc jste však možná nepředpokládali, a to, jak moc si budete oba rozumět. Brzy se odhalí báječný vztah. Důvěřujte svým instinktům.

Práce

Došli jste už poměrně daleko a máte mnoho moudrosti, o kterou se můžete podělit. V mnoha ohledech jste skvělým učitelem. Mějte však na paměti, že se stále máte co učit. Máte také své učitele – lidi, kterých si v této době musíte vážit.

Peníze

Tento týden se otevírají nejrůznější finanční dveře. Abyste mohli vydělávat takové peníze, jaké byste chtěli, musíte skutečně zbožňovat to, co děláte. Zvažte prohloubení svých vrozených znalostí prostřednictvím workshopů a seminářů. Vaše sociální oblast se rozšiřuje. Máte kontakty, díky nimž se můžete vrhnout na přednášení, vyučování nebo publikování. Uskutečněte to.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce přináší určitá očekávání ve vztazích, která budete muset prodiskutovat se svým partnerem nebo přáteli. Uvědomte si, co cítíte, abyste se mohli zachytit dříve, než učiníte příčinou svého emocionálního stavu někoho jiného – nezapomeňte, že se tím vzdáváte své moci. Nejlepší rozhovory jsou ty, které iniciujete s otevřeným srdcem a bez obviňování kohokoli, včetně sebe. Rafinovaný cukr držte daleko od sebe.

Přečtěte si také