Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 6. 2022

Vodnář 26. 6. 2022

Vaše intuice je dnes spolehlivější než váš rozum, Vodnáři. Je to skvělý den, ve kterém byste si měli užívat dobré nálady a čisté hlavy. Vaše emoce jsou v akci, a tak této energie využijte a podělte se o ni s ostatními. Váš velkorysý a pečující duch je žádaný. Kdybyste měli pětník za každou dobrou psychologickou radu, kterou dnes rozdáte, byli byste milionáři.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás může povzbuzovat k tomu, abyste zůstali přesně tam, kde jste, pokud jde o současný vztah. Pokud jste měli myšlenky na to, že se vydáte jiným směrem, nebo jste uvažovali o tom, že jinde je pastvina mnohem zelenější, pak vám dnešní události mohou pomoci změnit názor. Uvědomíte si, že to, co už máte, je příliš dobré na to, abyste to opustili.

Práce

Pokud se vám zdá, že se vaše současná kariéra právě teď rozpadá, nebojujte s tím. Je to zpráva od vesmíru, že tato konkrétní cesta není v současné době pro vás vhodná. Nechte věci rozpadnout, abyste mohli stavět silněji než dosud.

Peníze

Část z vás se chce posunout vpřed, zatímco část se chce držet zpátky, takže se vám může zdát, že je těžké pokročit v různých pracovních záležitostech. Může se objevit určité napětí mezi vaší touhou po postupu v kariéře a realitou, jak se v současné době promítáte do světa. Je čas zintenzivnit svou hru.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama! Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to požitkářské nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat! Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe! Jste rození pracanti a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí! Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také