Denní horoskop VODNÁŘE na 27. 2. 2023

Vodnář 27. 2. 2023

Vodnáři, dnes by se ve vašem životě mohla znovu objevit romantika. Pokud máte v současné době s někým vztah, šťastná událost by mohla obohatit vaše vzájemné pouto a sblížit vás. Pokud v současné době nejste vázáni, mohli byste být do konce dne. Možná potkáte někoho nového a vzrušujícího, pravděpodobně inteligentního člověka, který by se mohl zabývat moderními technologiemi. Dbejte na to, abyste vypadali co nejlépe, a očekávejte nečekané.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte se ve velmi dobré náladě, s nebeskou energií dne. Z romantického hlediska jste v roli řidiče a můžete si vybírat z nabídky možných schůzek. Právě teď se možná necítíte na to, abyste učinili rozhodnutí týkající se jedné osoby, protože si ani nejste jisti, koho byste si vybrali. Protože není třeba spěchat, můžete si výběr v klidu vychutnat.

Práce

Vaše plánování se setká s příležitostí, což je recept na to, co by někteří lidé nazvali štěstí. Je to však mnohem víc než jen štěstí. Obrovskou odměnu, která se vám dostane díky vašemu odvážnému duchu, jste si zasloužili.

Peníze

Tento týden je ve znamení kreativity, protože se zabýváte otázkami týkajícími se vztahů a komunikace. Velmi dobrý nápad je využít svou kreativitu k vydělávání peněz, například psaním, uměním, hudbou nebo jinou formou umění. Pokud se vám dosud nedařilo vydělávat peníze tím, co vás baví, najdete nyní jinou situaci. Jen se ujistěte, že vaše snaha hledat práci v těchto oblastech je cílená a záměrná, nikoliv rozptýlená.

Zdraví

Planetární konjunkce vás podporuje v tom, co je pro vás správné na fyzické úrovni. Pokud jste tento měsíc z jakéhokoli důvodu vyřazeni z běžného života, věnujte zvýšenou péči pravidelné stravě a pohybu, který potřebujete. Správné potraviny jsou výživné, poskytují dostatek vitaminů a stopových prvků a zároveň skvěle chutnají. A nejlepší cvičení zajišťuje dobrý krevní tlak, pružnost a rovnováhu. Vyzkoušejte Bikram jógu, která jemně, ale důkladně posílí vaše nohy a spodní část zad.

Přečtěte si také