Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 3. 2023

Vodnář 28. 3. 2023

Vodnáři, v srdečních záležitostech se vám nemusí dařit a možná budete mít pocit, že je třeba něco podniknout. Dávejte si pozor na to, abyste nejednali jen proto, abyste vyvolali pohyb. Možná, že nejlepší politikou pro vás nyní bude odpočívat tam, kde jste, a čekat, až k vám přijde dokonalá láska. Vaše baterie bude dobře nabitá, až přijde čas ji použít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra vám dnes může umožnit otevřít malá dvířka ve vašem srdci, která obvykle necháváte zavřená, s výjimkou zvláštních příležitostí, kdy se cítíte dostatečně bezpečně, abyste prozkoumali, co se za nimi skrývá. Prožíváte však takovou sílu citu, že se poddáváte síle, která jako by rozpustila všechny vaše obavy z ublížení a odmítnutí.

Práce

To, že s vámi ostatní nesouhlasí, neznamená, že vaše názory jsou špatné. Nechte lidi, aby si dělali věci po svém, a zároveň si buďte jisti, že si děláte věci po svém i vy. Vašeho jedinečného přístupu je třeba si vážit, ne jím opovrhovat.

Peníze

Tento týden se otevírají nejrůznější finanční dveře. Abyste mohli vydělávat takové peníze, jaké byste chtěli, musíte skutečně zbožňovat to, co děláte. Zvažte prohloubení svých vrozených znalostí prostřednictvím workshopů a seminářů. Vaše sociální oblast se rozšiřuje. Máte kontakty, díky nimž se můžete vrhnout na přednášení, vyučování nebo publikování. Uskutečněte to.

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec zažívá oživení a v mnoha částech světa je zavedenou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství.

Přečtěte si také