Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 7. 2022

Vodnář 28. 7. 2022

Vodnáři, udržujte si svůj psychický štít, protože ho budete potřebovat. Komentáře lidí se vám mohou zdát kruté, i když to možná myslí dobře. Vaší nejlepší obranou proti kritickému tónu dneška je využít kritiku druhých lidí co nejkonstruktivněji, abyste si vytvořili pevnější rámec, ze kterého budete vycházet. Zpracovávejte tuto energii v pozitivním rozpoložení. Využijte ji k tomu, abyste mohli něco udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dny, jako je ten dnešní, přinášejí jisté uspokojení. Přestože se ve vztahu pohybujete na obtížném území, přesně víte, jak se přes problém přenést. Váš vrozený smysl pro spravedlnost vám pomůže udržet obě strany sporu v rovnováze a vaše schopnost uhladit případná nerovná místa vám také velmi pomůže. Teď se jen musíte odvážit k tématu přistoupit.

Práce

Dnes pro vás začíná mimořádně příznivý trend, v němž máte možnost vydělat značné množství peněz. V příštích třech týdnech požádejte o zvýšení platu. Hledejte zaměstnání, které nabízí vyšší plat. Zasloužíte si víc - tak za tím jděte.

Peníze

Je čas, abyste se skutečně prezentovali svým oblečením, vystupováním a způsobem mluvy. Není zde místo pro zmenšující se fialky, jen pro jasné, autoritativní lidi, kteří dokáží účinně předkládat argumenty. Podívejte se do svého domova na nápady, jak ušetřit peníze nebo jak si je vydělat. Domácí podnikání není vůbec špatný nápad.

Zdraví

Ve všem, co děláte, hledejte pozitiva. Když se budete pozitivně posilovat za zdraví prospěšné činy, budete mít větší tendenci tyto kroky podnikat i v budoucnu. Když si jdete pro sklenici vody (zejména když nemáte žízeň), zkuste si konejšivým tónem říct, proč je to pro vás dobré. Váš vnitřní hlas hraje velkou roli v tom, jak se k sobě chováte. Ať je hlasitý a uklidňující.

Přečtěte si také