Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 1. 2023

Vodnář 29. 1. 2023

Společenská událost by vám mohla do života přivést někoho nového, možná z jiné kultury, Vodnáři. Tento člověk by s vámi nakonec mohl celé hodiny hovořit o řadě zajímavých témat, která vás oba zajímají. Mohli byste se seznámit i s dalšími zajímavými lidmi a z některých by se mohli stát přátelé, ale tato osoba by se mohla stát i velmi blízkým přítelem nebo romantickým partnerem. Nezapomeňte si vyměnit telefonní čísla. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou spojeny s pocitem bezpečí a také s představami o tom, co pro sebe navzájem můžete udělat. Nebeská konjunkce zdůrazňuje tento aspekt vztahu a dává vám najevo, kolik jste toho dali a co jste za to dostali – a také to, zda vám to skutečně stačí. Diskuse však budou poměrně přátelské.

Práce

Dnešní energie vám dodává sebedůvěru, abyste dosáhli čehokoli. Prosazujte se jakýmkoli způsobem. Určitě dosáhnete požadovaných výsledků s velmi malým odporem. Zkrátka dosáhnete všeho, co si předsevzetím určíte.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Možná jste si nevšimli, jak intenzivní je nyní sestava planet, protože jste sami intenzivní povahy. Mohli byste se však potýkat s neobvykle intenzivní energií lidí, se kterými žijete nebo pracujete. Získejte od nich trochu prostoru tím, že se půjdete projít. Chůze je skvělým cvičením pro dolní část páteře, a pokud budete pravidelně a zhluboka dýchat, může to být skvělý lék pro vaše plíce.

Přečtěte si také