Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 7. 2022

Vodnář 29. 7. 2022

Vodnáři, lidé dnes ocení mimořádně dlouhá objetí, takže je rozdávejte jako bonbóny všem, které potkáte. Na milé gesto a vřelé slovo jen tak nezapomenete. Dejte průchod své štědrosti a laskavosti. Otevřete svou náruč dokořán a šiřte lásku do světa kolem sebe. Tento den je jako stvořený pro smích a náklonnost, tak se o to snažte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi čtete poezii a s velkým potěšením seznamujete svou drahou polovičku s nejrůznějšími druhy umění, které vás oba inspirují a vyvolávají opravdu hřejivý pocit. Pokud jste však nezadaní, mohlo by se stát, že při umělecké činnosti narazíte na někoho velmi výjimečného. Protože se oba zajímáte o umění, budete si mít o čem povídat.

Práce

Právě teď jste ve velmi příznivé pozici pro provedení zásadních změn. Když ustoupíte a podíváte se na širší trendy, bude vám jasné, že máte více příležitostí, než si myslíte. Co bylo včera nemožné, je dnes velmi možné.

Peníze

Je čas, abyste se skutečně prezentovali svým oblečením, vystupováním a způsobem mluvy. Není zde místo pro zmenšující se fialky, jen pro jasné, autoritativní lidi, kteří dokáží účinně předkládat argumenty. Podívejte se do svého domova na nápady, jak ušetřit peníze nebo jak si je vydělat. Domácí podnikání není vůbec špatný nápad.

Zdraví

Cestou ke stabilnímu vztahu s vaším tělem je otevřená komunikace s vaším vnitřním perfekcionistou. Musíte zůstat otevření vůči té části svého já, která chce, aby vše bylo „přesně tak, a dát jí najevo, když je příliš náročná! Stačí, když pro to každý den uděláte jen trochu. Tu pár sklenic vody, tam krátký běh, denně salát nebo čerstvou zeleninu. Je to negativní sebepojetí, které se stává příliš náročným na snášení.

Přečtěte si také