Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 6. 2022

Vodnář 3. 6. 2022

Předpověď na dnešek je bouřlivá. Možná jste vycítili, že konverzace doma byla poněkud napjatá. Zášť zůstala nevyřčena a jemné mocenské hry se odehrávaly bez řešení. Dnes se to pro vás, Vodnáři, stane příliš nesnesitelným. Bez ohledu na rizika s tím spojená přijmete opatření, abyste si věci vyjasnili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní souhra planetárních energií by vás mohla šokovat, ale bude to mít pozitivní výsledek. Máte sklon k prokrastinaci, což vám může způsobit více problémů, než je skutečně nutné. Někde na cestě odkládáte zásadní rozhodnutí týkající se vašeho milostného života. Po dnešních událostech si však budete chtít rozhodně pospíšit.

Práce

V hlavě se vám honí myšlenka, kterou jste měli tento týden, a ta vás velmi rozptyluje od jiných věcí, které byste dnes mohli potřebovat dokončit. Zkuste tuto myšlenku prozatím pustit z hlavy a vrátit se k ní později.

Peníze

Čeká vás náročný týden. Možná máte pocit, že jste hnáni určitým směrem  protože tomu tak je. Máte si najít nové pracovní přátele, mentora nebo rozšířit své hledání práce, aby vám v blízké budoucnosti přišlo více peněz. Výsledky se dostaví relativně brzy.

Zdraví

Využijte svou jemnější stránku a všimněte si, že potřebujete změnit své zaměření. Dnešní aspekty vás žádají, abyste se zaměřili na mateřskou, pečující stránku života. Existuje něco, co potřebujete a doufáte, že vám to poskytne někdo jiný? Kompenzujete si to tím, že poskytujete druhým, co můžete, místo abyste se soustředili sami na sebe? Udělejte si čas a znovu se zaměřte na sebe tím, že si uklidíte skříň nebo ledničku, což je projekt založený na vašich vlastních potřebách.

Přečtěte si také