Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 7. 2022

Vodnář 3. 7. 2022

Vodnáři, dnes byste se neměli snažit zůstat sami. Jednou za čas potřebujete strávit nějaký čas o samotě, abyste mohli přemýšlet o svém životě, snít a přát si, aby přišly lepší věci. Dnes byste však mohli potkat někoho, kdo vás zavede na místa, kam nejste zvyklí chodit. Snažte se zůstat k dispozici, abyste tuto příležitost využili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie s sebou přináší jedno nebo dvě překvapení, zejména pokud se dnes večer seznamujete s někým novým. Možná jste si mysleli, že strávíte několik klidných hodin seznamováním. Mohlo by se však stát, že si oba zřejmě okamžitě padnete do oka a uvědomíte si, že nemá smysl zdržovat to, co slibuje nádherný románek.

Práce

Zvažte možnost naučit se novou dovednost. Pořiďte si katalog vysokých škol a vzdělávacích programů ve vašem okolí a zvažte možnost navštěvovat kurzy v oboru, se kterým jste dosud nikdy neexperimentovali. Dovednost, kterou si osvojíte nyní, vám později přinese velkou odměnu.

Peníze

Je to pro vás náročný týden, protože tyto aspekty nejvíce ovlivní váš domácí život a vnitřní pocity. Možná budete přemýšlet o práci z domova nebo jen o využití peněz na zvelebení bytu. Do takového projektu je nyní určitě možné vložit spoustu energie.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat! Možná můžete udělat něco symbolického - například si koupit podložku na jógu nebo si naplánovat masáž (pokud je to možné) - a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také