Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 8. 2022

Vodnář 3. 8. 2022

Vodnáři, dnes se můžete cítit obzvlášť emotivně a silně reagovat na každý obrázek, který uvidíte, ať už je to válečná fotografie, nebo kotě na prahu. Po duchovní stránce jste velmi motivovaní a toužíte poznat více o světě. Možná se přistihnete, že přemýšlíte o tom, že byste se vydali na pouť. Pokud to myslíte vážně, naplánujte si to hned.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé mohou být dnes obzvláště otevření a dokonce rozkazovační. Vy sami víte, kde je hranice, ale ostatní se ji neustále snaží posunout dál nebo přiblížit. I v oblasti milostných vztahů se děje totéž, co se týká určité osoby. Prostě jim to řekněte, a pokud to nezabere, dejte jim to bez okolků najevo. To bude mít rozhodující vliv.

Práce

Ve vzduchu je nádherná uzemňující energie, která pomůže vyvážit vaši fantazijní povahu. Tento silný stabilizující vliv vám pomůže zhmotnit vaše nápady a uskutečnit je ve fyzické rovině. Stručně řečeno, dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis a možná zjistíte, že máte obchodů víc než dost.

Zdraví

Aspekt tohoto dne vám dává možnost snít velké sny  sny, které můžete také skutečně uskutečnit! Díky svému talentu pro realismus a zaměření na budoucnost budete moci v mžiku vložit své peníze tam, kde jsou vaše ústa. Začněte dneškem a udělejte pro své tělo, co můžete, včetně pití velkého množství vody a zdravého výběru při jídle. Zároveň si představte zdravou budoucnost a podle toho plánujte!

Přečtěte si také