Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 3. 2023

Vodnář 30. 3. 2023

Náhlý příliv fyzické energie a odhodlání by vám mohl přinést další příjmy, Vodnáři. Pravděpodobně se vám naskytne nečekaná příležitost k práci navíc nad rámec vašeho obvyklého zaměstnání. Mohlo by se také jednat o dlouho odkládanou výplatu za minulou práci. Mohli byste také obdržet nějaké uznání za dobře odvedenou práci, což ještě více podnítí váš elán. Jděte si pro zlato!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet znamená, že dnes nemáte jinou možnost než mluvit o svých pocitech. Zdá se, že osoba, po které jste tak dlouho toužili, vám právě vyklouzne z rukou, pokud něco rychle neuděláte. Možná jste se tomuto konkrétnímu tématu snažili vyhýbat, ale nyní musíte řešit skutečnost, že začínáte být nenápadně posedlí.

Práce

Každý váš nový nápad bude bez rozmýšlení zamítnut. Lidé více důvěřují osvědčeným věcem – bez ohledu na to, jak jsou zastaralé. Teď není vhodná doba na to, abyste představili svůj neotřelý nápad, jak pohánět auta banánovými slupkami.

Peníze

Možná přemýšlíte o tom, jak dosáhnout svých dávných nadějí a snů. Přátelé, společenské kontakty, politické manévrování a oslovování větších skupin vám pomohou získat náskok a prosadit se jako odborník ve svém oboru. Při rozšiřování svého vlivu v těchto sférách udělejte vše pro to, abyste si zachovali společné investice a majetek. V případě potřeby utrácejte za jejich údržbu nebo vylepšování, dokud je nebudete moci rovnou prodat.

Zdraví

Díky ohnivé energii, která k vám přichází z nebeské konfigurace, nebudete mít žádné potíže s přístupem ke své okouzlující osobnosti. Využijte tuto energii ke zpestření svého cvičebního programu. Jakékoli aerobní cvičení vás prakticky vynese nahoru. Možná se budete chtít obrátit k józe nebo jinému druhu hlubokého protahovacího cvičení, které do vašich svalů vnese trochu tohoto tepla, trochu je rozpustí a pomůže jim protáhnout se a prodloužit.

Přečtěte si také