Denní horoskop VODNÁŘE na 31. 7. 2022

Vodnář 31. 7. 2022

Vodnáři, jděte v rytmu vlastního bubnu. Pokud se budete snažit přichytit na hladce mluvící a rychle se rozvíjející informace dne, váš hlas by se mohl ztratit v davu. Pokud však pevně stojíte nohama na zemi a snažíte se plánovat, mohli byste se ochudit o spontánní události, které se ukáží jako nejvíce naplňující. Vytyčte si svůj vlastní směr a nebojte se, když vás nikdo jiný nebude následovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zatímco klacky a kameny mohou lámat kosti, slova mohou také způsobit nemalé škody. Ať už tedy mluvíte vy, nebo se ocitnete na straně příjemce, musíte se chovat velmi opatrně. Dnes máte příležitost, aby věci skutečně dopadly velmi dobře, ale budete muset zapojit veškerou svou diplomacii. Vyhněte se tomu, abyste sáhli do své zásoby nadávek.

Práce

Právě teď jste v situaci, která vás znervózňuje. Jste jako potápěč na vysoké plošině, který se dívá přes okraj. Skok dolů bude jistě děsivý, ale v hloubi duše víte, že až se ponoříte, bude vám dobře.

Peníze

Je čas, abyste se skutečně prezentovali svým oblečením, vystupováním a způsobem mluvy. Není zde místo pro zmenšující se fialky, jen pro jasné, autoritativní lidi, kteří dokáží účinně předkládat argumenty. Podívejte se do svého domova na nápady, jak ušetřit peníze nebo jak si je vydělat. Domácí podnikání není vůbec špatný nápad.

Zdraví

Ve chvíli nejistoty se vám může dařit, protože máte tendenci pracně se prodírat pochybnostmi. Až se vám vrátí odvaha, bude moudré zkontrolovat své zdravotní cíle. Nesoustředíte se příliš na dietu, když ve skutečnosti potřebujete podpořit svůj krevní oběh aerobním cvičením? Pijete dostatek vody, která pomáhá regulovat činnost vašich vnitřních orgánů, nebo používáte zkratky? Pokuste se dostatečně uvolnit svou mysl, abyste získali odpovědi na tyto otázky. Doporučujeme jógu.

Přečtěte si také