Denní horoskop VODNÁŘE na 4. 8. 2022

Vodnář 4. 8. 2022

Tento den bude poměrně bohatý na události, Vodnáři. Je docela pravděpodobné, že se budete cítit nuceni konečně vyřešit nějakou zdlouhavou záležitost, ať už detaily nějakého projektu, nebo problém týkající se vašeho domácího života. Neodpočinete si, dokud to nebude hotové, a nenecháte se rozptylovat, ať už vás budou ostatní přemlouvat, jak budou chtít. Jediné, na čem vám bude záležet, bude vyřešení tohoto problému.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste připraveni se zhroutit pod náporem útoku vášně? Jak daleko můžete doufat, že to takhle půjde dál? Je tu příslib čistého dobrodružství, vzrušení a setkání v hloubce, s jakou jste se dosud málokdy setkali. Musíte si však uvědomit, kam směřujete, a nedělat jen něco, co se dnes zdá být pravděpodobné, ale zítra by to mohlo být šílenství.

Práce

Vezměte si příklad z lidí, kteří jsou v tom, co dělají, úspěšní. Tento den je vhodný k prolistování internetového knihkupectví nebo knihovny. Vyberte si knihu o osobě, kterou obdivujete a která pracuje ve stejném oboru jako vy. Využijte tuto osobu jako inspiraci pro sebe.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis a možná zjistíte, že máte obchodů víc než dost.

Zdraví

Cítíte vítr v zádech díky dnešní planetární konfiguraci. Cítíte se živí a zdraví, přestože máte občas tendenci se přepracovat! Pokračujte tento týden ve svých zdravých návycích. Prioritou by měla být vyvážená strava, takže omezte pečivo a pamatujte, že vody není nikdy dost. Ve skutečnosti by vám lehký půst výrazně zvýšil energii. Snažte se jíst lehce a každý druhý den po dobu pěti dnů vyloučit sacharidy a mléčné výrobky.

Přečtěte si také