Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 4. 2022

Vodnář 5. 4. 2022

Zvýšená komunikace mezi vámi a vaším okolím, zejména s partnerem, přináší nové porozumění mezi vámi. Zdá se, že vaše hlava a srdce jsou v lepším souladu, takže se nyní cítíte obzvlášť optimisticky. Tento optimismus se netýká jen kariéry a finančních záležitostí, ale také soukromých záležitostí, zejména vašeho milostného života.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost spojit se s někým, kdo má velmi vřelý, horlivý a nadšený přístup k životu. Toto spojení vám oběma prospěje, protože váš partner (současný nebo budoucí) bude těžit z vaší schopnosti ustoupit a zhodnotit určitý postup, zatímco vy budete těžit z jeho vášnivého přístupu, protože se dozvíte mnoho nového o něčem, z čeho jste často vyděšení.

Práce

Pokud vás nebaví být na stejné pozici se stejným platem, zeptejte se svých nadřízených, co můžete udělat pro to, abyste se posunuli dál. Buďte upřímní a na rovinu sdělte své cíle a přání. Ukažte, že jste ochotni udělat vše pro to, abyste se posunuli výš.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Pokud jde o naše přátele, často si nejvíce ceníme jejich vřelosti a péče a něžného soucitu, který z nich vyzařuje. Abyste si udrželi otevřený přístup k této části své osobní povahy, je důležité pravidelně cvičit a udržovat svou energii odblokovanou. V tom vám velmi pomůže pravidelné cvičení jógy. Prokrvení, protažení svalů a hluboké dýchání vám společně pomohou uvolnit se.

Přečtěte si také