Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 5. 2022

Vodnář 5. 5. 2022

Vodnáři, finanční papírování vás dnes může zmást. Možná na to teď nemáte tu správnou náladu, takže pokud to není naléhavé, počkejte den nebo dva. Pokud to potřebujete vyřídit okamžitě, neostýchejte se poradit s někým jiným. Budete rádi, že jste to udělali, a nebudete muset přemýšlet, zda jste to udělali správně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste si dnes večer oblékli červenou barvu, tu a tam s jemným nádechem modré. Zjistíte však, že je to síla vašeho intelektu, která skutečně upoutá pozornost ostatních, a řeč vašeho těla vás bude následovat. Mluvte autoritativně na jakékoli téma, o kterém máte skutečné znalosti, a na ostatní to udělá patřičný dojem.

Práce

Stojíte proti tvrdému soupeři. Ostatní vás vracejí zpět do reality a vám se to nemusí příliš líbit. Vaše nálada není příliš dobrá, přestože se ji snažíte předstírat. Buďte na sebe mírní. Toto náročné období pomine.

Peníze

Stále necháváte vlát svou vlajku podivína. Možná potřebujete dát ostatním najevo, jak moc se od nich lišíte ve svých potřebách, přáních a cílech. Žádá se po vás, abyste se trochu vážněji věnovali rozvoji svých profesních vztahů. Chcete se od ostatních učit a vnášet jejich odborné znalosti do svého peněžního života.

Zdraví

Nejlepší způsob, jak si zajistit dobré zdraví, je věnovat pozornost svému srdci. Tento měsíc věnujte tomuto orgánu zvláštní pozornost a pocítíte přínos jak ve svém fyzickém, tak společenském životě! Srdce ocení nízký příjem červeného masa a mléčných výrobků, intenzivní aerobní cvičení nebo dobrý běh alespoň třikrát týdně a spoustu dobrých přátel, kterým můžete pravidelně volat a svěřovat se jim!

Přečtěte si také