Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 7. 2022

Vodnář 5. 7. 2022

Vaše hlava a srdce dnes pracují ve shodě, Vodnáři. Věci jdou dohromady přesně tak, jak jste očekávali. Důvěřujte si. Je více než pravděpodobné, že máte na každou situaci dokonalé řešení. Možná vaše neuvěřitelné vnímání okolností někoho zaskočí. Připravte se na překvapené reakce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní konjunkci planet se vám může naskytnout příležitost promluvit si s někým výjimečným. Témata rozhovoru možná nebudou úplně taková, jaká jste si představovali, ale je to začátek. I když nebudete mít pocit, že byste mohli přispět něčím hlubokým, pokračujte. Všimnou si vás a určitě se o vás budou chtít dozvědět víc. Podnikněte rozhodné kroky.

Práce

Zavřete dveře starých projektů, abyste mohli uvolnit místo novým. Právě teď máte mnoho nedořešených věcí, které způsobují duševní nepořádek, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Pověřte svou prací někoho jiného, pusťte se do ní sami s novým pohledem nebo ji úplně zahoďte.

Peníze

Čeká vás týden plný napětí. Možná budete muset dělat kompromisy více, než byste chtěli. Pokud chcete vydělat více peněz, měli byste se více než na kariéru nebo investiční portfolio zaměřit na svůj domácí život.

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na nový a lepší způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také