Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 8. 2022

Vodnář 5. 8. 2022

Vodnáři, místo toho, abyste všechny své palčivé otázky směřovali dovnitř, zvažte, zda je raději nevysílat ven. Zapojte se do diskuse a rozšiřte své dotazy na skupinu. Obvykle se sice snažíte vyřešit všechny problémy světa sami, ale jednou za čas byste se měli zastavit a zvážit i jiné úhly pohledu, abyste obohatili svou perspektivu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak dobře víte, vše se děje ve dvojicích protikladů, ale střední cesta je možná cestou moudrosti. V romantickém životě dnes nepodléhejte pokušení brát postoj svého partnera příliš vážně. Může se zdát, že se u něj projevuje chladné a sobecké chování. Je to vyvoláno nejistotou a možná i strachem. Snažte se pochopit věci z jejich pohledu. Dejte jim pocit bezpečí.

Práce

Na ostatní zapůsobíte praktičností svých nápadů. Ostatní jsou zvyklí na váš fantaskní přístup. Překvapte je tím, že ukážete svou stránku, kterou vyjadřujete jen zřídka, tu přízemní a rozumnou. To vám na pracovišti přinese velké body.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis a možná zjistíte, že máte obchodů víc než dost.

Zdraví

Abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře, vyžaduje to hodně práce. Viděli jste někdy lidi, kteří vypadají opravdu fyzicky zdatně, ale přesto je něco nutí vypadat ve své kůži nesvůj? Být ve formě znamená víc, než se na první pohled zdá. Je to celý proces, který začíná tím, co jíte a jak to jíte. (Jíte za pochodu? To vám nepomůže!) Začněte jíst to, co a jak byste chtěli jíst tento týden; zbytek bude následovat.

Přečtěte si také