Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 5. 2023

Vodnář 6. 5. 2023

Vodnáři, chodili jste v poslední době příliš často na procházky nebo cvičili? Pokud ano, mohou vás dnes bolet nohy a chodidla. Noste pohodlnou obuv a co nejvíce odpočívejte, aby se bolesti mohly zahojit. Možná si budete chtít někdy odpočinout ve vířivce, nejlépe s romantickým partnerem. Je to jeden ze způsobů, jak změnit neštěstí ve skvěle strávený čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vlivu dnešní konjunkce planet můžete využít k tomu, abyste někomu svými hlubšími city dali velmi reálný a hmatatelný vzkaz. Poměrně často je pro vás obtížné vyjádřit slovy, jak moc vám na někom záleží, a on se může cítit zmatený, zda chcete být ve vztahu, nebo ne. Dárek jim ukáže, že si jejich společnosti opravdu vážíte.

Práce

Dobré vztahy s ostatními a celkově štěstí a zdar budou vaším osudem po následující tři týdny. Zkrátka dnes pro vás začíná velmi příznivé období. Využijte šance. Rizika, která nyní podstupujete, se vám později velmi vyplatí.

Peníze

Stále necháváte vlát svou vlajku podivína. Možná potřebujete dát ostatním najevo, jak moc se od ostatních lišíte ve svých potřebách, přáních a cílech. Žádá se po vás, abyste se trochu vážněji věnovali rozvoji svých profesních vztahů. Chtějte se od ostatních učit a vnášet jejich odborné znalosti do svého peněžního života.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet zažijete nemalou radost ve společnosti svých vrstevníků. Možná nebudete schopni vše sledovat, ale vaše očekávání budou naplněna a překonána a tento zážitek ve vás zanechá pocit podivného odloučení. Abyste znovu propojili své tělo s tímto pocitem vzrušujícího snění, nezapomeňte tento týden neustále cvičit a po celou dobu zhluboka a vydatně dýchat. Krevní oběh a nervová stimulace vám pomohou udržet se ve střehu.

Přečtěte si také