Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 6. 2023

Vodnář 6. 6. 2023

Vodnáři, dnes byste se měli cítit obzvlášť emotivně a silně reagovat téměř na všechno, co uvidíte, ať už jde o fotografii přírodní katastrofy, skupinu dětí, nebo kotě sedící na zápraží. Po duchovní stránce jste velmi motivovaní a toužíte poznat více o světech mimo tento. Možná toužíte podniknout pouť, třeba do nějaké svatyně nebo na jiné posvátné místo. Pokud to myslíte vážně, naplánujte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současným astrálním energiím budou velmi úspěšné všechny druhy společenských akcí. Romantika je slibná, ale nepříliš vášnivá, což pro vás vlastně není žádný problém, protože raději berete věci na lehkou váhu, dokud si nejste jisti, že děláte správné rozhodnutí. Někdo, koho potkáte, bude mít všechny vlastnosti, které obdivujete, a vy máte spoustu času na to, abyste ho poznali.

Práce

Předpoklad, který jste nedávno vyslovili, se vám dnes pravděpodobně nějakým způsobem vymstí. Jediný způsob, jak situaci napravit, je být upřímný k sobě i ke všem ostatním, abyste mohli obtížnou situaci co nejefektivněji řešit.

Peníze

Čeká vás náročný týden. Možná máte pocit, že jste hnáni určitým směrem, protože tomu tak je. Máte si najít nové pracovní přátele, mentora nebo rozšířit své hledání práce, aby vám v blízké budoucnosti přišlo více peněz. Výsledky se dostaví relativně brzy.

Zdraví

Dnes je možný nový pohled – věci, které děláte každý den, se vám mohou zdát nějak jiné – užijte si tuto novou perspektivu. Je důležité být flexibilní a naslouchat vnitřnímu hlasu, který vám říká, kdy se máte přiklonit a kdy od situace odejít. Často vyhovíte v situacích, kdy z toho bude mít prospěch někdo jiný  zeptejte se raději sami sebe, co skutečně potřebujete. Pokud jde o to, co jíte, je moudré dát svému střevnímu traktu pauzu od chleba a mléčných výrobků.

Přečtěte si také