Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 1. 2023

Vodnář 7. 1. 2023

Vodnáři, dnes na vás může dolehnout sklíčenost z nepřítomnosti člena rodiny nebo milostného partnera a vaše obvykle bujará povaha může být mnohem tlumenější, než je pro vás obvyklé. Možná dokonce strávíte celý večer sledováním toho, co zrovna běží v televizi. Mnohem produktivnější by bylo, kdybyste si dopřáli výlet do knihkupectví a vybrali si nějakou novou četbu. Alespoň se něco naučíte, zatímco váš partner bude pryč!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdokonalte své konverzační techniky a zkuste najít několik originálních a filozofických otázek k diskusi. Současná astrální energie vybízí k nejrůznějším dialogům, které mohou prohloubit vaše vazby s ostatními, zejména s jednou konkrétní osobou. Pokud s ní dokážete mluvit o všem pod sluncem, pak máte docela dobrou šanci udržet si plnohodnotný vztah.

Práce

Vaše mysl se pohybuje mílovými kroky, ale vaše myšlenky jsou zastřené. Dávejte si pozor na to, co dnes lidem říkáte. Pravděpodobně si popletete fakta, čímž se později dostanete do problémů. Buďte opatrnější ve svých slovech.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení doplňování energie. Najdete způsob, jak utratit peníze za zábavu, nebo se sejdete s rodinou, abyste určili nejrozumnější investiční strategie. Vaše komunikace je ovlivněna, což vám umožní jasně a stručně formulovat své cíle. Díky soustředěné činnosti můžete vy i vaši blízcí dosáhnout všech cílů, které si stanovíte.

Zdraví

Koho máte rádi ve své blízkosti? Přinášejí vám blízké osobní vztahy veškerou radost a uspokojení, které si zasloužíte? Možná jste se ocitli ve vyjetých kolejích a je čas oddělit se od těch, kteří vás drží. Abyste si pomohli trochu se postit od lidské společnosti a najít sami sebe, věnujte chvíli přehodnocení svého zdravotního režimu. Zahrnuje dostatek osobního času?

Přečtěte si také