Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 2. 2023

Vodnář 7. 2. 2023

Vodnáři, věnujte dnes čas svému fyzickému a duševnímu zdraví. Vzhledem k vaší náročné povaze jsou to oblasti, které můžete zanedbávat. Jedna skutečně ovlivňuje druhou. Pokud budete přetěžovat svůj mozek nebo odkládat řešení problémů, utrpí vaše fyzické zdraví. Věci jako nadváha, závislost a záchvaty deprese jsou ukazateli toho, že ve vašem životě panuje nerovnováha. Podívejte se, jak dostat věci do většího souladu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou dnes poměrně sladké a kolem panuje velmi starostlivá a sdílná atmosféra. Váš partner (současný nebo budoucí) vám však bude chtít dát najevo svou lásku velmi praktickými způsoby, například vám věnovat dárek, masáž nebo vás pozvat na opravdu skvělé jídlo. Je to skvělá příležitost, jak si skutečně ukázat, jak moc pro sebe navzájem znamenáte.

Práce

Dnešek vám přináší obrovskou sebedůvěru a odvahu, kterou jste v posledních dnech necítili. Konečně se cítíte zase sami sebou. Znovu se rodíte jako statečný bojovník, kterým jste. Využijte toho ve svůj prospěch a napravte nedávné chyby.

Peníze

Aspekty ve vaší kariéře vás znovu přivedou do kontaktu s lidmi a projekty z minulosti. V této oblasti svého života máte takové štěstí, že možná budete muset odmítnout některé práce, které vám přijdou do cesty. Vyhněte se nadměrnému stresu tím, že si dopřejete potřebný odpočinek. Šťastný aspekt ukazuje, že vaše pracoviště je zaplaveno kreativitou a dobrou vůlí. Stojíte za všemi těmito pozitivními změnami? To víte s jistotou jen vy.

Zdraví

Další den, další planetární energie – a vy jste plní velkých nápadů. V čerstvém plátně se skrývá tolik potenciálu – to, co se rozhodnete vytvořit, vám nepochybně přinese uspokojení. Své nápady však musíte uvést v život. Nebeská atmosféra vám poskytuje pozitivní vnitřní podporu, kterou potřebujete, ale je na vás, abyste skutečně motivovali své tělo k potřebným krokům směřujícím k realizaci svých snů. Cvičení by mělo být tento měsíc na prvním místě vašeho seznamu úkolů.

Přečtěte si také