Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 4. 2023

Vodnář 7. 4. 2023

Obraťte se na lidi, o kterých víte, že vám dnes zlepší náladu, Vodnáři. Není důvod sedět v pokoji sám a v depresi, když víte, že existují lidé, kteří by vás rádi slyšeli. Nemyslete si, že ostatní jsou příliš zaneprázdnění na to, aby vyslechli vaše myšlenky a pocity. Vaše emoce jsou silné a vaše neuvěřitelně citlivá mysl může nabídnout spoustu informací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás řadí do vlastní třídy. Pokud je možné, aby rození revolucionáři prošli vlastní revolucí, pak vy jí určitě projdete, zejména pokud jde o váš současný vztah. Po měsících trpělivého vyjednávání a vyčkávání, až se věci obrátí k lepšímu, se konečně rozhodnete provést potřebné změny sami a pak se budete divit, proč vám to trvalo tak dlouho.

Práce

Tento den je plný dobré nálady, které byste se měli zúčastnit. Rychle někoho odsoudíte a pak se automaticky odvrátíte od této osoby, a tím i od skupinového konsenzu. Vyhněte se tomuto jednání a jednoduše si užívejte svou společnost.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Z každé situace dokážete vytěžit to nejlepší, alespoň navenek. Dokážete například přesvědčit ostatní, že se dobře bavíte, i když se ve skutečnosti trápíte. Dokonce dokážete i sami sobě namluvit, že se dobře bavíte, pokud je na vás upřena pozornost. Bohužel však nemůžete oklamat své tělo. Dáváte mu to, co potřebuje, aby skutečně zářilo? Pokud na sebe v poslední době tlačíte, to, co pravděpodobně potřebujete nejvíce, je odpočinek.

Přečtěte si také