Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 5. 2023

Vodnář 7. 5. 2023

Vypadá to, že se vaše loď blíží k přístavu, Vodnáři. Planetární konfigurace naznačuje, že můžete očekávat další finanční prostředky, možná i zvýšení platu. Zasloužíte si to. V posledních několika měsících jste dlouho a tvrdě pracovali. Vysloužili jste si respekt autorit a obdiv kolegů. Dejte si pozor, abyste peníze navíc nepromarnili. Odložte si nějaké peníze stranou na horší časy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě vaše nadšení pro určitou osobu a vaše odmítání vzdát se pronásledování, i když to nevypadá příliš slibně, vám nakonec získá její srdce. Živá planetární energie znamená, že dnes máte skvělou příležitost pustit se do rozhovoru a možná se podělit o své hlubší myšlenky a pocity. I to by mohlo stačit k tomu, aby se míč rozjel.

Práce

Pravda je odhalena. Přijměte tuto pravdu a jednejte podle ní, místo abyste se jí vyhýbali a předstírali, že se vás netýká. Postavte se čelem k faktům a zjistíte, že to, co se v důsledku toho stane, je v nejlepším zájmu vašem i lidí kolem vás.

Peníze

Stále necháváte vlát svou vlajku podivína. Možná potřebujete dát ostatním najevo, jak moc se od ostatních lišíte ve svých potřebách, přáních a cílech. Žádá se po vás, abyste se trochu vážněji věnovali rozvoji svých profesních vztahů. Chtějte se od nich učit a vnášet jejich odborné znalosti do svého peněžního života.

Zdraví

Když se do toho pustíte, můžete být velice svědomití, pokud jde o váš jídelníček. Vzpomeňte si na lva ve volné přírodě. Pro lva a jeho mláďata je vhodná jen ta nejčerstvější kořist. Když jde o krmení mláďat, nic mu nestojí v cestě. Zkuste tuto kočičí mentalitu použít při návštěvě místního obchodu s biopotravinami. Přistupte k prodavačům a zeptejte se, která zelenina je nejčerstvější, a dopřejte si to nejlepší, co země nabízí.

Přečtěte si také