Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 6. 2022

Vodnář 7. 6. 2022

Vodnáři, máte citlivost, díky níž dokážete vystihnout, co se dnes děje v každé situaci. Silné emoce mohou být v rozporu s extrémně silnými názory. Vítejte v boji mezi hlavou a srdcem! V tento den se můžete spíše přiklonit na stranu srdce. Uvědomte si, že tato aréna je vyhrocená a že síly kolem vás jsou nesmírně tvrdohlavé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V souvislosti s aktuálním uspořádáním planet by dnes mohlo dojít k nespokojenosti. Pokud jste zapojeni do trvalého vztahu, může dojít k neshodám ohledně toho, čeho podle vás oba můžete v určité situaci dosáhnout. Problém spočívá v tom, že si myslíte, že máte více energie a zdrojů, než je ve skutečnosti k dispozici. Musíte se důkladně podívat na to, co je možné, a zaměřit se na to.

Práce

Něčí nezralý přístup k práci vám pravděpodobně zamotá hlavu. Ve vašem nitru se vzmáhá hněv, a pokud si nedáte pozor, pravděpodobně se rozzuříte způsobem, který může lidi, s nimiž komunikujete, vyděsit. Snažte se být trpělivější.

Peníze

Váš pracovní život může být tento týden náročnější než obvykle, ale naučíte se důležité dovednosti, které vás posunou na vyšší pozice. Mezitím vaše kariéra prochází mnoha změnami. Dělejte to postupně, abyste získali větší odměnu.

Zdraví

Možná dnes narazíte na zeď. To znamená, že cokoli, čeho se ze všech sil snažíte dosáhnout, může dosáhnout nějakého vrcholu. Možná se vám podaří prorazit, možná se zhroutíte. Buďte připraveni čelit výzvě nebo oslavě s pevným uchopením reality. Při práci dbejte zejména na své potřeby: pití vody v průběhu dne je nutností. Prozkoumejte svou pracovní židli a nastavení počítače. Je ergonomicky správné? Tyto druhy úvah vás nasměrují k většímu uvědomění si toho, co vás čeká.

Přečtěte si také