Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 7. 2022

Vodnář 7. 7. 2022

Postupujte s vášní, Vodnáři. Vypadněte z pochmurného módu. Neseďte doma a nemračte se. Vyjděte na sluníčko, a to doslova i obrazně. Nezůstávejte zavření uvnitř, když venku je velký svět, který je třeba prozkoumat. Tento den je třeba zachovat si lehkost a energii. Pamatujte, že štěstí je rozhodnutí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se vám v poslední době zdálo, že mezi vámi a vaším milostným zájmem panují nejasnosti. Současná astrální konfigurace znamená, že se do konce dne budete cítit mnohem bezpečněji. Možná vám váš partner (současný nebo potenciální) koupí nádherný dárek nebo vám napíše zprávu, která vás nenechá na pochybách o tom, co k vám cítí, nebo vám to dokonce řekne z očí do očí.

Práce

Dnes můžete být produktivnější než obvykle. Vaše mysl je mnohem soustředěnější a koncentrovanější, což vám pomůže nasměrovat energii na jednu věc namísto milionů. To je vaše tajemství dnešního úspěchu. Vezměte si tuto myšlenku k srdci a bude se vám dařit.

Peníze

Čeká vás týden plný napětí. Možná budete muset dělat kompromisy více, než byste chtěli. Pokud chcete vydělat více peněz, měli byste se více než na kariéru nebo investiční portfolio zaměřit na svůj domácí život.

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sami sobě a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také