Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 8. 2022

Vodnář 7. 8. 2022

V událostech, které se dnes odehrají, budou hrát velkou roli jiní, Vodnáři. Je pravděpodobné, že úzká komunikace s ostatními bude velmi důležitá. Přesto se však můžete cítit osaměle. Dokonce i ve velké skupině může vaše srdce toužit po těsném spojení s jedinou další osobou. Snažte se zůstat pozitivní bez ohledu na bojovné síly, které budou v takový den pravděpodobně působit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že potřeba být sám sebou dnes převažuje nad vašimi obvyklými schopnostmi spolupracovat s ostatními. Lidé jsou zvyklí, že jste ochotni vyjít jim vstříc. Váš romantický partner může být šokován vaším postojem „ber, nebo nech být, který dává jen malý prostor pro kompromis. To je v pořádku, neboť je to pozitivní projev některých vašich skrytých schopností.

Práce

Je pravděpodobné, že vás bude frustrovat někdo, koho jste považovali za svého přítele, ale kdo se nyní otočil na druhou stranu. Tato osoba se nyní snaží získat přízeň těch, kteří stojí na druhé straně plotu. Nedělejte si o něj nebo o ni starosti. Soustřeďte se na sebe.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis a možná zjistíte, že máte obchodů víc než dost.

Zdraví

Dokud bude trvat současná nebeská atmosféra, budete se cítit téměř jako obvykle, ačkoli váš přístup ke zdraví a kondici bude o něco chutnější. Tento tranzit je pro vás báječný, abyste se mohli posouvat vpřed (pryč od těžkých pocitů, které jste prožívali buď emocionálně, nebo fyzicky). Udržet si přísný rozvrh cvičení a zdravé stravy nebude obtížné, protože příznivá energie je snadno dostupná a je jí dostatek.

Přečtěte si také