Denní horoskop VODNÁŘE na 8. 4. 2023

Vodnář 8. 4. 2023

Vodnáři, dnes můžete spadnout do bezedné jámy. Dávejte si pozor, abyste ze sebe nenabídli tolik, že vyčerpáte své vnitřní zdroje. Možná si myslíte, že ostatní lidé vám budou stejně velkoryse nabízet sami sebe. Nepředpokládejte to. Raději předpokládejte, že za to nic nedostanete. Hrajte z tohoto pohledu s kartami a můžete být o něco konzervativnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra mezi vámi a vaší nejdražší láskou může být dnes na váš vkus příliš sentimentální a romantická, což vás může přimět k tomu, abyste se od ní poněkud distancovali, abyste se jí nemuseli zabývat. Dnešní postavení nebeských těles vás ve skutečnosti uvádí do hlubšího kontaktu s vašimi city, což vás znejišťuje. Buďte se sebou trpěliví.

Práce

Nebylo by na škodu, kdybyste se na svou vlastní práci podívali kritičtějším pohledem. Dávejte si pozor na chyby nebo opomenutí. Buďte sami sobě kritikem, abyste mohli případné problémy odstranit hned v zárodku, než je někdo jiný uvidí jako první a bude si o vás myslet méně.

Peníze

Možná zjistíte, že jste na sebe přísnější, než byste měli být. Místo toho, abyste si nedávné zklamání ještě prohlubovali zbytečnou sebekritikou, podívejte se, kde je skutečná vina. Nyní se cítíte více při zemi než kdy jindy, což vám může pomoci při dalších krocích. Bezpečným krokem může být získání finanční podpory přátel, členů rodiny, kolegů a mentorů.

Zdraví

Elvis Presley zemřel na selhání srdce. Zaujalo vás to? Pokud nerozumíte slovu tuk, je čas jít na internet a udělat si patnáctiminutový průzkum. Musíte chránit své srdce před vysokou hladinou cholesterolu. Nasycené tuky (živočišné produkty a mléčné výrobky) stimulují játra k tvorbě LDL cholesterolu a existuje řada důkazů prokazujících jejich nepříznivý vliv na tepny. Lepší jsou nenasycené tuky: avokádo, arašídy a olivový olej. Žijte a učte se!

Přečtěte si také