Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 1. 2023

Vodnář 9. 1. 2023

Vodnáři, blízký přítel nebo milostný partner vám možná nezvedá telefon a vaše nejistota by vás mohla přemoci a vy byste si mohli myslet, že se o vás přítel už nezajímá. Nespadněte do této pasti. Váš přítel je pravděpodobně obklopen spoustou náročných lidí, kteří potřebují pomoc, a proto nikomu jinému nevolá. Buďte trpěliví, rozptylte se a zítra svému příteli zavolejte znovu. Reakce by pak měla být bezprostřednější!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce signalizuje období, kdy se můžete cítit více než zamilovaní do určité osoby. Možná jste si až do dnešního dne neuvědomovali, jak silné jsou vaše city, když je určitá situace vynese přímo na povrch. Ačkoli se jedná o velmi intenzivní zážitek, bylo by moudré nenechat ho řídit váš život, protože by se mohl ukázat také jako velmi rušivý.

Práce

Jste dnes vedeni k velmi pečlivé práci, a to je dobře. Prověřte se do posledního detailu. Buďte mimořádně kritičtí. Jen si dejte pozor, abyste se nenechali unést a nezačali kritizovat i práci ostatních. To by se vám mohlo docela vymstít.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení doplňování energie. Najdete způsob, jak utratit peníze za zábavu, nebo se sejdete s rodinou, abyste určili nejrozumnější investiční strategie. Vaše komunikace je ovlivněna, což vám umožní jasně a stručně formulovat své cíle. Díky soustředěné činnosti můžete vy i vaši blízcí dosáhnout všech cílů, které si stanovíte.

Zdraví

Pokud se řídíte pouze svým vlastním svědomím, může být poměrně náročné zajistit si každodenní potřebný pohyb. Dopřejte si luxus osobního trenéra, pokud si to můžete dovolit a máte pocit, že by vám toto další vedení prospělo. V opačném případě si vypracujte cvičební plán s přítelem, abyste na tento velmi důležitý podnik nebyli sami. Váš cvičební režim je cenný pouze tehdy, pokud ho budete provádět důsledně. Usnadněte si to.

Přečtěte si také