Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 3. 2023

Vodnář 9. 3. 2023

Vaše ego by dnes mělo být posíleno vašimi emocemi a naopak. Buďte sami sebou v každé funkci a situaci, Vodnáři. Věci by pro vás měly plynout zcela hladce, pokud v sobě udržíte energii v pohybu. Upřímně sdílejte své pocity s ostatními a zjistíte, že vaše vnitřní vitalita posiluje. Nikdo nebude moci mluvit proti slovům, která vycházejí přímo z vašeho srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Stačí, když se vyjádříte a odmítnete přijmout vše, co vám váš současný partner nabízí. Dnešní planetární konjunkce znamená, že je právě teď ta správná chvíle říct, co máte na srdci, protože oni pochopí váš pohled na věc a budou ochotni spolupracovat, a dokonce vám to vynahradí. Prostě začněte, bude to dobře fungovat.

Práce

Odpověď máte přímo před očima. S největší pravděpodobností jste nečekali, že odpověď bude tak jednoduchá, a tak jste ji opomněli vnímat jako možné řešení. Nemusíte vymýšlet žádné divoké plány, abyste odhalili jednoduchou pravdu.

Peníze

Na vašem pracovišti dochází ke změnám, které přicházejí shora. Některé z nich jsou rutinní, jiné se zdají být revoluční. Místo toho, abyste se bránili, zkuste se raději nechat unášet proudem převládající energie. Možná zjistíte, že z toho můžete mít osobní prospěch na finanční úrovni. To vám zase umožní přístup k nejrůznějším informacím, které vám mohou pomoci v profesním životě.

Zdraví

Dnes to možná nepůjde podle plánu. Zrovna když se vám začíná dařit, může se stát něco, co celý obraz naruší. To, co v takové situaci uděláte, o vás hodně vypovídá. Abyste měli trpělivost a vytrvalost, které budete potřebovat, nezapomeňte na aerobní cvičení. Kyslík ve vašem krevním oběhu se přemění přímo na trpělivost. A trocha kořeněného jídla je také dobrá, abyste z krve dostali toxiny.

Přečtěte si také