Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 5. 2023

Vodnář 9. 5. 2023

Vodnáři, klidně teď přerušte vztahy s některými lidmi. Je možné, že příliš investujete do života druhých, čímž přetěžujete své citové konto. Možná si ani neuvědomíte, jak moc vás takové jednání zatěžuje, dokud se nezbavíte zbytečných zavazadel. Zkraťte telefonní hovory a prodlužte čas strávený ve vaně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se vám zdá, že dnes nedokážete dát dvě a dvě dohromady; není vám to souzeno. Kvadratura mezi Lunou a Neptunem znamená, že vaše mysl funguje na mnohem intuitivnější a nápaditější úrovni, což by se vám mohlo velmi hodit při dnešním rande. Věnujte pozornost svému vnitřnímu pocitu, a pokud vám to bude připadat správné, domluvte si další schůzku.

Práce

Můžete mít pocit, že podáváte výkon. Jste na jevišti a všichni vás sledují. Zvládnete to. Nemáte problém přecházet z jedné situace do druhé s velkou lehkostí a vyrovnaností. Držte hlavu vysoko a bradu vzhůru.

Peníze

Možná potřebujete dát ostatním najevo, jak moc se od nich lišíte ve svých potřebách, přáních a cílech. Někdy však stačí málo a je to na dlouhé lokte. Žádá se po vás, abyste se trochu vážněji věnovali rozvoji svých profesních vztahů. Chcete se od nich učit a vnášet jejich odborné znalosti do svého peněžního života.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás potěší, protože máte příležitost dosáhnout věcí, díky nimž budete v příštích dnech zářit. Můžete být velmi pracovití, zejména když se řídíte tušením, že se blíží dobré věci a vy budete středem pozornosti. V této atmosféře však jde především o to, abyste šetřili svou energii a použili ji přesně na to, co je třeba udělat. To téměř jistě znamená dát se do pohybu.

Přečtěte si také