Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 8. 2022

Vodnář 9. 8. 2022

Vodnáři, dnes se z velké části zaměříte na osobní majetek a hmotné statky obecně. Přemýšlejte o tom, co můžete udělat pro zlepšení svého domova. Udělejte si své fyzické prostředí příjemné a lákavé. Travte čas o samotě ve svém útočišti, kde se můžete soustředit a soustředit na velké věci. Fyzické pohodlí a krása se promítnou do emocionálního bezpečí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že se dnes budete hodně přetlačovat, a to nejen ve svém okolí, ale také v milostném životě. Ani jeden z vás nemá náladu ustoupit ani o píď, dokonce ani vy, mistr kompromisů. Planetární energie dne však naznačuje, že oba můžete mít příležitost podniknout něco příjemného společně. Spíše než hádky si naplánujte společný cíl.

Práce

Nyní je vhodná doba pro hledání zaměstnání, které vám umožní využít vaše obrovské tvůrčí schopnosti. Snadno můžete vyniknout v zaměstnání, kde se projeví vaše umělecké a nápadité vlastnosti. Nenechte tyto úžasné dary přijít nazmar.

Peníze

Ne vždy máte trpělivost potřebnou k pěstování dlouhodobých vztahů. Chcete výsledky hned, což může stát v cestě růstu v jiných oblastech. V oblasti vážných vztahů se nyní dokonale vyrovnávají mužské a ženské energie. To vám může pomoci spojit se s obchodním partnerem nebo rozvíjet nové projekty. Jen to ještě nepodepisujte do puntíku.

Zdraví

Je to dobrý den na zahojení starých ran. Možná vám někdo řekl něco, co zranilo vaše city; možná víte, že mezi vámi a přítelem je něco, co je stále třeba si vyjasnit. Energie tohoto dne skvěle podporuje uzdravení komunikace a vztahů. Tento tranzit si užijete ještě více, pokud si uděláte čas na cvičení svého těla. Zvýšený přísun kyslíku do krve činí komunikaci ještě čistší.

Přečtěte si také