• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Croissanty těsto

Vychlazené těsto upravte na pomoučeném válu do obdélníku 2x většího, než je máslová kostka, a každou stranu lehce rozválejte do strany, aby střed těsta byl trochu silnější. Zdroj: bileplus.eu

Do středu položte máslovou kostku a zabalte ji ze všech stran kynutým těstem. Zdroj: bileplus.eu

Máslová kostka by měla být dobře do těsta zabalená. Zdroj: bileplus.eu

Pak vše rozválejte na obdélníkový plát o delší straně 30 - 40 cm. Nebojte se použít hrubší sílu a válečkem klidně do těsta trochu několikrát bouchněte, abyste kostku másla uvnitř trochu rozbili. Zdroj: bileplus.eu

Obdélník pak složte na třetiny (těsto z kratší strany přehněte směrem k protilehlé straně a pak udělejte to samé z druhé strany), zakryjte fólií a nechte v lednici 20 minut. Pak těsto znovu rozválejte, složte na třetiny a dejte na 20 minut do lednice. Zdroj: bileplus.eu

Nakonec ho ještě jednou rozválejte, složte na čtvrtiny a nechte přes noc v lednici vykynout. Ráno se nelekejte, hodně nakyne. Zdroj: bileplus.eu

Prohlédněte si další fotogalerie

20 fotografií
Fotogalerie

Ukrajinský historický seriál Spoutaná láska na Prima LOVE

8 fotografií
Fotogalerie

Kate a Pippa Middleton na korunovaci krále Karla III.

7 fotografií
Fotogalerie

Denisa Nesvačilová si vystřelila z Kolečka

9 fotografií
Fotogalerie

Petr Kolečko, Aneta Vignerová a Denisa Nesvačilová

8 fotografií
Fotogalerie

Módní styl Evy Pavlové

12 fotografií
Fotogalerie

Marilyn Monroe, Coco Chanel i J. K. Rowling. Ženy, které svou tvorbou změnily svět

Croissanty těsto

Vychlazené těsto upravte na pomoučeném válu do obdélníku 2x většího, než je máslová kostka, a každou stranu lehce rozválejte do strany, aby střed těsta byl trochu silnější. Zdroj: bileplus.eu

Do středu položte máslovou kostku a zabalte ji ze všech stran kynutým těstem. Zdroj: bileplus.eu

Máslová kostka by měla být dobře do těsta zabalená. Zdroj: bileplus.eu

Pak vše rozválejte na obdélníkový plát o delší straně 30 - 40 cm. Nebojte se použít hrubší sílu a válečkem klidně do těsta trochu několikrát bouchněte, abyste kostku másla uvnitř trochu rozbili. Zdroj: bileplus.eu

Obdélník pak složte na třetiny (těsto z kratší strany přehněte směrem k protilehlé straně a pak udělejte to samé z druhé strany), zakryjte fólií a nechte v lednici 20 minut. Pak těsto znovu rozválejte, složte na třetiny a dejte na 20 minut do lednice. Zdroj: bileplus.eu

Nakonec ho ještě jednou rozválejte, složte na čtvrtiny a nechte přes noc v lednici vykynout. Ráno se nelekejte, hodně nakyne. Zdroj: bileplus.eu