2018 Velký čínský horoskop - HAD

Rok vlády Psa by měl být příjemný, a to je ve všech oblastech. Hadům by se mělo dařit a dojde i k posílení jejich prestiže v pracovní oblasti. Neměli by šetřit svojí radou a pomocí, protože vše se jim vše vrátí i v materiální formě.

Ročníky 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Odpovídá astrologickému znamení Býka

měsíc jeho vlády: květen

hodina jeho vlivu: 09–11

Tito lidé v sobě mají moudrost, rádi objevují hluboká tajemství života, zajímají se o okolní svět a rádi zkoumají záhadné věci. Bývají nadaní i prakticky a organizačně a dokážou dotahovat věci až do jejich zdárného konce. Působí sice dojmem klidného a pomalého tvora, jsou ale ostražití, inteligentní a mají pevnou vůli a dovedou tvrdě pracovat. Jestliže se pro něco rozhodnou, také to dokončí, jsou vytrvalí a silní. Zřídkakdy zastávají vyšší funkce, spíše se drží v pozadí a ovládají dění, jestliže se však naskytne správná chvíle, neváhají se projevit. Dovedou se také velice dobře ovládat a často se z nich stávají zvídaví intelektuálové, jejichž instinktivní a břitký úsudek má neuvěřitelnou moc nad ostatními.

Pečlivě skrývají své emoce a ambice, střeží si své soukromí, ostatní je mohou považovat za chladné a odtažité. Ve skutečnosti mají velkou potřebu přátelství, morální podpory a lásky, která je pro ně nepostradatelným zdrojem energie a síly. Jsou to umělecky založení a tvořiví lidé milující zábavu a kulturu, zejména hudbu a tanec. Pokud jde o vkus, jsou konzervativní a spíše vyčkávají a nepotrpí si na okázalost, která by jim získala prestiž.

Rozdělení podle ročních elementů:

Vodní had 1953

Intuitivní, přátelský a milý, tak lze charakterizovat představitele tohoto znamení. Jeho osobnost je spíše nenápadná a opatrná, je to tím, že se brání, aby ostatní nepoznali přecitlivělou stránku jeho povahy. Rád druhým pomáhá a radí, ale nenechá se v žádném případě využívat.

Dřevěný had 1965

Toto je typ Hada, který je velmi pragmatický, proto nedělá rychlá rozhodnutí před tím, než vše dobře zváží. Může působit konzervativně, je to dáno tím, že sází spíše na rozum. Je opatrný i v partnerských otázkách, proto se často i v případě, že má mnoho přátel, může cítit opuštěný a sám.

Ohnivý had 1917, 1977

Je to velmi dynamický zástupce znamení Hada, lze říci, že disponuje neomezenou energií a rád je středem pozornosti. Někdy se může projevovat vůči druhým panovačně a nadřazeně. Je ctižádostivý a dokáže se prosadit za každou cenu, i na úkor druhých.

Zemní had 1929, 1989

Tento člověk bývá velmi přátelský, bývá králem večírku, je také oblíbený díky svému osobitému humoru i šarmu. Má rád umění a může se projevovat tvůrčím způsobem. Ostatní se na něj mohou spolehnout, protože je obětavý a druhým vždy rád pomůže.

Kovový had 1941, 2001

Jde o nezávislého představitele hadího znamení, proto i jeho osobní život bývá většinou komplikovaný. Má rád lidi, ale je vybíravý, proto má také jen málo, zato opravdových přátel, pro které udělá, co je v jeho silách. Působí na druhé vážně, je čestný a pracovitý, nejraději však dělá všechno sám.

Had v roce 2018

Tento rok může být pro Hady velkým příslibem ve všech oblastech. Mělo by se jim dařit a dojde také k posílení jejich prestiže v pracovní oblasti. Někteří z těchto zrozenců mohou být pověřeni důležitými úkoly, při kterých budou rozhodovat i o druhých. Pozitivní vibrace tohoto znamení se tak může přenést i na ostatní, proto by neměli šetřit svojí radou a pomocí, protože vše se jim plně vrátí, a to i v materiální formě. Lidé narození v tomto znamení se mohou těšit na tučnější příjem a vylepšení svého portfolia. V partnerském životě se také nebudou nudit a mnoho času se budou snažit strávit se svými blízkými. Láska a partnerské vztahy budou pro toto znamení velmi důležité, mohou očekávat velké změny.

Práce

V tomto roce zažijete profesní růst, ale i uspořádaní vašich finančních záležitostí. Jednejte racionálně a pokuste se o patřičný nadhled, během tohoto roku můžete mnohé záležitosti uspokojivě dořešit, chce to jen čas a najít to nejsprávnější řešení. Nezapomínejte ani na důležitý aspekt vašeho života, duševní hygienu, která je tolik potřebná k vašemu pocitu klidu a osobní jistoty a harmonie. K dobré pracovní pozici patří i neustálé sebevzdělávání. Jestli chcete uspět na pracovním trhu, zkuste více času věnovat prohlubování svého potenciálu, hledání nových informací, možností i kontaktů, které vás posunou k nalezení a ukotvení skvělé pracovní pozice. Jednejte podle intuice, která je u vás velmi silná a může vám pomoci při rozhodování.

Zdraví a relaxace

Hadi by neměli zapomínat ani na odpočinek, odreagování sportem nebo kulturou, a také na to nejdůležitější, dostatek spánku. Důležitá je pro vaše zdraví také fyzická láska, erotika a sex, i v této oblasti si máte udělat v letošním roce pořádek. Věnujte více pozornost svému tělu, dodávejte mu to nejlepší v podobě stravy, vitamínu, minerálů a přírodních doplňků. Vyplatí se více pečovat i o vaši „hadí“ kůži. Vždy nemusejí být nejlepší ty nejdražší kosmetické výrobky. Vyzkoušejte např. kosmetiku přírodní v bio kvalitě, která je i finančně dostupná v široké nabídce.

Láska

O Hadech se tvrdí, že dokážou najít jednoduché řešení i tam, kde druzí vidí jen problémy a nevědí si rady. Je pro vás důležité umět tento dar dobře využít i k vlastnímu prospěchu. Dejte si do pořádku konečně vlastní život a s pomocí ostatním zatím počkejte. Na prvním místě se mohou vynořit problémy z minulosti, které jste právě kvůli druhým odsouvali. Je na čase být nejlepším kamarádem sobě a věnovat dostatek času důležitým věcem a prioritám, které jste dlouhodobě opomíjeli. Věnujte se řešení svých emocionálních zmatků v privátních vztazích. Důležité je nepodléhat panice a nedělat unáhlená rozhodnutí, která mohou vést v budoucnosti k rozchodům a citovým problémům.

Přečtěte si i další horoskopy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.