• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Odvážný pokus herců ze ZOO

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Pánové na tom byli o poznání odvážněji. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Prohlédněte si další fotogalerie

9 fotografií
Fotogalerie

Petr Kolečko, Aneta Vignerová a Denisa Nesvačilová

8 fotografií
Fotogalerie

Módní styl Evy Pavlové

12 fotografií
Fotogalerie

Marilyn Monroe, Coco Chanel i J. K. Rowling. Ženy, které svou tvorbou změnily svět

78 fotografií
Fotogalerie

Exkluzivní záběry a nové tváře ze II. řady seriálu Černé vdovy

12 fotografií
Fotogalerie

Jak volí celebrity?

7 fotografií
Fotogalerie

Pavla Tomicová, Martin Zounar a další. Zhubli a jsou k nepoznání

Odvážný pokus herců ze ZOO

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Pánové na tom byli o poznání odvážněji. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo

Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Zdroj: FTV Prima/ Zoo