Horoskop na rok 2023 podle znamení. Na Býky se usměje štěstí, Váhy i Ryby zbohatnou

Vítězi roku 2023 by podle astrologie v jeho první třetině měli být všichni Berani a Střelci, v druhé polovině roku se začne náramně dařit znamením Býka a Panny. Život se může výrazně změnit Kozorohům i Vodnářům. Jak na tom budou další znamení zvěrokruhu?

Od roku 2022 si většina z nás slibovala, že konečně přinese úlevu od omezení a překážek, které nás pronásledovaly od roku 2020 a které nekompromisně měnily svět, na který jsme byli zvyklí. Rok 2022 však zamíchal kartami v podobě válečného konfliktu na Ukrajině a donutil nás o svobodě přemýšlet ještě z jiného úhlu, než tomu bylo v covidových letech. V roce 2023 se planeta překážek a omezení Saturn přesune ze znamení Vodnáře, které právě symbolizuje hodnoty volnosti a rovnosti, do znamení Ryb a bude nám udílet lekce, jak se neztratit v chaosu světa i vlastní duše.

Planeta štěstí Jupiter se v první třetině roku bude ještě pohybovat znamením Berana a dopřeje všem ohnivým (Beran, Lev a Střelec) a vzdušným (Blíženci, Váhy a Vodnář) znamením dostatek energie, radosti i optimismu. Od 16. května se přesune do znamení Býka a uleví tomuto v posledních letech těžce zkoušenému znamení. Ale nejen jemu. Jak se bude tedy dařit jednotlivým znamením zvěrokruhu v roce 2023?

Berany čeká vynikající první polovina roku

Nejlepší zprávou pro všechny Berany je, že v první části roku 2023 se bude v jejich znamení pohybovat největší dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter, a ta jim nabídne šťastné příležitosti, nové šance a také patřičné sebevědomí, aby mohli uskutečnit vše, co si předsevzali. Tato pro ně příznivá situace potrvá až do 16. května, kdy se Jupiter přesouvá do znamení Býka a začne svou přízní oblažovat zejména zemská znamení. V čem se Beranům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Získají stabilní a jisté peníze nebo dobře investují.

Na Býky se konečně usměje štěstí a dostaví se úspěch

Býkům se skutečně začíná blýskat na lepší časy. 16. května 2023 vstoupí planeta Jupiter do jejich znamení a postupně všem svým zrozencům poskytne pořádnou dávku štěstí, šťastných náhod i příležitostí. A změna to bude pořádná, Býci se konečně budou moci spolehnout na přízeň osudu a na šťastné konce. Navíc přesun planety Saturn ze znamení Vodnáře do Ryb začátkem března 2023 jim přihraje spolehlivé přátele a kolegy, kteří jim na jejich cestě k pevné půdě pod nohama významně pomohou. V čem se Býkům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Konečně Býci přestanou přešlapovat na místě a vydají se na cestu směrem vzhůru.

Blížencům se splní velké přání

Minulý rok 2022 byl pro Blížence rozporuplný. Ne všechno, co chtěli, jim vyšlo. Někdy se dařilo, ale někdy se jim smůla lepila na paty. Ale těm, kteří se skutečně přičinili a neúnavně pracovali, hvězdy nadělily zaslouženou odměnu v podobě spokojenosti s vlastními schopnostmi a dovednostmi. Letos až do 16. května se bude planeta štěstí Jupiter pohybovat spřízněným znamením Berana a Blížencům v tomto čase nabídne nová přátelství, společenské kontakty, které mohou výhodně zužitkovat. Mohlo by se jim splnit i nějaké velké přání. V druhé polovině května 2023 se Jupiter přesune do znamení Býka a Blížence v jejich rozletu přibrzdí. Stanou se zádumčivějšími a hlubšími, možná i zmoudří. Naučí se chápat zákonitosti světa. V čem se Blížencům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou si ze svých nepřátel udělat přátele.

Raci budou moci realizovat svoje plány a sny

Rak patří mezi vodní znamení (stejně jako Štír a Ryby) a těm rok 2023 bude přát více až od 16. května, kdy planeta štěstí Jupiter vstoupí do spřízněného znamení Býka. V životě Raků se objeví noví přátelé nebo zajímaví lidé, kteří mohou ovlivnit jejich budoucnost. Raci budou také moci směle realizovat všechny svoje plány, sny a ideály. Pro Raky bude zajímavý i přesun planety Saturn do znamení Ryb. Je možné, že především zrozenci první dekády znamení začnou studovat, osvojovat si nové dovednosti, poznávat cizí kraje či hodně cestovat. V čem se Rakům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Pokud Raci budou chtít, svojí koncentrací, rozvahou a organizačním talentem dosáhnou svých cílů.

Lvi mohou dosáhnout vrcholu své moci

Pro Lvy bude důležité období do 16. května roku 2023, kdy planeta štěstí Jupiter prochází pro ně spřízněným znamením Berana a poskytuje jim sílu, energii a velké příležitosti. Šance to opravdu nebudou zanedbatelné, naopak – mohou být i osudového charakteru. Pokud Lvi obstojí, hvězdy jim nabídnou moc i uznání. Nesmějí však podlehnout svodům pýchy a velikášství, měli by se pokusit vyjít se všemi lidmi kolem sebe. Po náhlém vzestupu ke slávě může totiž stejně dobře následovat rychlý pád, který hrozí ve chvíli, kdy se od nich planeta štěstí odvrátí. Jupiter se 16. května přesune do znamení Býka a pro maximalistické Lvy může připravit rozčarování a zklamání zejména v jejich kariéře. Pokud ale budou rozumní, dokážou odhadnout svoje možnosti, nebesa jim pomohou v jejich úspěšně nastartované kariéře. V čem se Lvům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou se pokusit dosáhnout co nejvyššího vzdělání a postavení ve své kariéře.

Panny mohou dokázat velké věci

Nejpříznivější zprávou pro všechny Panny je vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka 16. května 2023. Ta jim přinese nové příležitosti, zdroje i touhu po rozptýlení. Nadělí jim přirozenou schopnost správného a užitečného vynakládání peněz a materiálních zdrojů, které budou umět i využít. Letos by to mohlo být na vzdělávání, poznávání i osvojování si nových dovedností a cestování. Ty Panny, které studují, dokážou získat i nejvyšší vzdělání, a těm, které vedou nějaké soudní spory, se je podaří dotáhnout do zdárného konce. Panny se pod vlivem Jupitera v Býku mohou stát tolerantnějšími a velkorysejšími. Přibližně na jeden rok zapomenou na svou pověstnou úzkoprsost a typickou kritičnost. V čem se Pannám bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Panny se konečně uvolní, vyrazí za zábavou a přestanou druhé neustále kritizovat.

Váhy zbohatnou a rok 2023 jim přinese i moře sexu

Na konci roku 2022 se Jupiter navrátil do opozičního znamení Berana, a Vahám se tak mohly znovu ozvat staré problémy a nedorozumění v partnerských vztazích, které vyplývaly a nadále i vyplývat budou z konfliktu mezi jejich touhou se prosadit a zároveň být dobrými partnery. 16. května 2023 se Jupiter přesouvá do pro ně neutrálního znamení Býka a Vahám může přinést nejen zklidnění do jejich vztahů, ale i příležitosti, které je mohou vynést na samý vrchol v jejich kariéře. Měly by si jen dávat pozor na přehánění a zneužití své moci, budoucnost by je mohla vytrestat. V čem se Vahám bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vládnout, vést druhé, velet a také organizovat a prodávat.

Štíři se vdají či ožení, radost prožijí se svými dětmi

Pro všechny Štíry bude tento rok časem změn a zvratů, pestrým tokem dějů a událostí. Některé z nich jim přinesou hlubokou úlevu, jiné vnesou nové napětí. Přesto můžeme všechny Štíry uklidnit, největší životní kotrmelce, které je potkaly v minulých dvou až třech letech, jsou za nimi. Planeta štěstí Jupiter se od 16. května bude pohybovat v opozičním znamení Býka. Je možné, že postupně všechny Štíry zasáhne vlna přitažlivosti k opačnému pohlaví. Mohou vyhledávat a prožívat i mnohočetná partnerství. Od svých stálých partnerů pak mohou vyžadovat či očekávat toleranci, tzn. že jim jejich další vztahy prominou. Ukáže se teprve v budoucnosti, jak moc napínali trpělivost svých blízkých. V čem se Štírům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Dokáže zvládnout sám sebe, svoje výkyvy nálad a proměny názorů i postojů.

Střelce neopustí radost, optimismus a dobrodružství

Štěstí bude provázet Střelce zejména v první třetině roku 2023. Střelci v ní pocítí úlevu, zájem o život a o všechny jeho kreativní stránky. Mohou flirtovat, radovat se i hodně cestovat. A to se všem Střelcům tuze líbí. 16. května 2023 se planeta štěstí přesune do znamení Býka a pro Střelce si připraví prostor pro zlepšení jejich fyzické i psychické kondice. Mnozí z nich začnou sportovat, vrhnou se na zdravý životní styl a budou ještě více času trávit v přírodě. Začátkem března však planeta překážek vstoupí do – pro Střelce nepříznivého – znamení Ryb a zrozencům první dekády znamení připraví malou ochutnávku dnů příštích. V čem se Střelcům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Radost a optimismus je neopustí ani v tomto roce.

Kozorozi se mohou bláznivě zamilovat

Planeta Saturn začátkem března opouští znamení Vodnáře a spolu s ní budou ze života Kozorohů odcházet rychlé a nepříjemné změny i nutnost se přizpůsobovat zvratům zejména v oblasti financí, hmotného majetku a postavení v práci. Přesun planety Saturn do znamení Ryb Kozorohům přinese také intelektuální kázeň a pragmatismus v jejich myšlení a komunikaci. Přihraje jim i nějaké zajímavé možnosti v oblasti vlastního vzdělávání. To nejlepší, co Kozorohy v roce 2023 potká, bude vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka, která odtud bude posilovat jejich sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese jim i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Někteří Kozorozi se bláznivě zamilují a konečně se uvolní. V čem se Kozorohům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Opustí je strach, obavy o hmotné jistoty a s vírou v sebe vykročí do budoucnosti.

Vodnáři mohou vstoupit do manželství

V první třetině roku Vodnářům vydatně pomůže dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter. Ze znamení Berana jim bude posílat dostatek skvělých a originálních nápadů, které jim mohou pomoci zejména v jejich kariéře. 16. května 2023 se však Jupiter přesouvá do znamení Býka, pro Vodnáře to bude znamenat nějaké komplikace v jejich domácím prostředí. Je možné, že se někteří Vodnáři rozhodnou přestěhovat nebo najít pro sebe a svoji rodinu nějaké vhodnější místo k životu. Může se dokonce změnit i jejich status quo – mnozí Vodnáři mohou vstoupit do manželství, jiným se náhle rozpadnou i dlouhodobá partnerství. Nějaké dobré zprávy? Uran je vládce znamení Vodnáře, takže všechny náhlé zvraty, které svým zrozencům připraví, dokážou Vodnáři díky své důvtipnosti, originálnímu myšlení nakonec skvěle využít. V čem se Vodnářům bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Schopnost se otevřít světu těch druhých, štěstí najít i v partnerství.

Ryby mohou získat velké peníze a splnit si sny

Ve znamení Ryb se dlouhodobě pohybuje planeta Neptun, která jim i vládne. Lze tedy předpokládat, že i v roce 2023 nad nimi bude držet svá ochranná křídla. Nadělí jim navíc skvělou intuici, kreativitu, fantazii a schopnost plnit si své sny. „Věř a víra tvá tě uzdraví,“ pokud toto pravidlo bude znamení Ryb dodržovat i v roce 2023, zvládne i lekce, které jim na tento rok připravuje planeta Saturn. Začátkem března totiž vstoupí do jejich znamení a svým přísným vlivem zasáhne zejména zrozence první dekády znamení. Donutí je se ukáznit, soustředit na své cíle, přinutí je k pilné práci na sobě i na své kariéře. Od 16. května jim na pomoc přispěchá Jupiter ze znamení Býka, takže se milé Ryby nemusejí zas tak ničeho obávat a zbytečně si malovat čerty na zeď. V čem se Rybám bude dařit nejvíce a kde na ně v roce 2023 číhá nebezpečí?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vytrvalosti, ta Rybám občas velmi chybí.

Zdroj: Autorský text a najdise.cz

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Poslechněte si i povídání o roce 2023 s astroložkou Věrou Várady. Jaký bude tento rok podle ní?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.