Jaký bude rok 2023 pro všechny Býky? Konečně se na ně usměje štěstí a budou mít úspěch

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit nejtrpělivějšímu znamení zvěrokruhu – znamení Býka?

Znamení Býka v astrologii řadíme mezi zemská a pevná znamení. Je symbolem zakořenění, největší vytrvalosti a stálosti. Stojí nohama pevně na zemi a obvykle se brání všem překvapivým novinkám, nepředvídatelným rizikům, zejména ve finanční sféře. Jak se říká: co čert nechtěl, přesně tyto oblasti byly v minulých třech letech podrobeny velkým zkouškám. Osud na Býky chrlil jednu nevyzpytatelnou událost za druhou a oni byli podrobováni testování v přizpůsobení tradičního života novým hodnotám.

Příčinou těchto zrychlených událostí je z astrologického hlediska planeta revoluce Uran, která se již od poloviny roku 2019 pohybuje znamením Býka. A bude tomu tak i po celý rok 2023. Svým překvapivým vlivem zasáhne především zrozence druhé a částečně i třetí dekády znamení. Poskytne jim příležitosti k velkým změnám zejména v kariérní oblasti, ale zároveň je nabije energií, chutí do života a práce. A to určitě není k zahození.

Býkům se skutečně začíná blýskat na lepší časy. 16. května 2023 vstoupí planeta Jupiter do jejich znamení a postupně všem svým zrozencům poskytne pořádnou dávku štěstí, šťastných náhod i příležitostí. A změna to bude pořádná, Býci se konečně budou moci spolehnout na přízeň osudu a na šťastné konce. Navíc přesun planety Saturn ze znamení Vodnáře do Ryb začátkem března 2023 jim přihraje spolehlivé přátele a kolegy, kteří jim na jejich cestě k pevné půdě pod nohama významně pomohou.

V čem se bude Býkům dařit nejvíce?

Od 16. května se Býci budou moci spolehnout na přízeň největšího dobroděje astrologického nebe – planety Jupiter. Ta nemocným slibuje uzdravení, studujícím a pracujícím úspěch u zkoušek i v jejich kariéře, osamělým lásku, chudým peníze. Samozřejmě, že nikdy nic není a ani nebude zadarmo, ale přičinlivým a snaživým osud přeje. Býci si potvrdí vlastní jedinečnost a výjimečnost a se zvýšeným sebevědomím dokážou své záležitosti dotáhnout do zdárných konců.

Kde na Býky číhá nebezpečí?

V přehánění. Může se zdát velmi nepravděpodobné, že trpělivé, opatrné a zvažující znamení Býka podlehne pokušení a začne riskovat. Ale letos se to opravdu může stát, zejména v listopadu by zrozenci druhé dekády znamení měli být opatrní a věnovat svou přízeň jen prověřeným osobám.

Co mohou Býci v roce 2023 nejvíce vylepšit?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Konečně Býci přestanou přešlapovat na místě a vydají se na cestu směrem vzhůru.
  • Největší riziko roku: Domácí hádky a nedorozumění.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn Uran Jupiter astrologie Býk horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.