Astročlánky

20. listopadu 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Horoskop štěstí na rok 2023. Kdo bude vítězem roku a koho čeká úspěch a sláva?

Jaký bude rok 2023

Jaký bude rok 2023? Otázka, která v dnešní náročné době zajímá mnoho lidí. Před námi je rok, který nebude tak hrozný, jak se možná v hloubi duše obáváte. Sice mu bude vládnout bojovná planeta Mars, ale podle čínské astrologie bude pod vlivem vodního Zajíce a ten obvykle přináší dobré zprávy, radost a optimismus. Co pro vás konkrétně je pro příští rok tou dobrou zprávou?

Rok 2023 bude časem, ve kterém podle západní astrologie bude nadále testována stabilita nás všech, bude to rok plný změn, nejistot a strachů a také rok, ve kterém se budou utvářet nová pravidla, mnohým z nás se změní život. Planeta Uran totiž nadále přebývá ve znamení Býka a z gruntu otřásá všemi našimi jistotami. Bude to ale také rok, kterému budou vládnout i láska, empatie, soucit a štěstí v materiální oblasti.

Co čeká všechna znamení zvěrokruhu v roce 2023?

Nejpříznivější bude první polovina roku pro ohnivá znamení, zejména pro znamení Berana. Dobroděj astrologického nebe planeta Jupiter se na konci roku 2022 vrátí právě do znamení Berana a bude držet palce všem ohnivcům zvěrokruhu a nadlehčovat osud vzdušným znamením. Ohnivá znamení jsou Beran, Lev a Střelec, mezi vzdušná znamení astrologie řadí Blížence, Váhy a Vodnáře. Zejména zrozenci znamení Berana by měli využít všech příležitostí, které jim Jupiter bude nabízet až do 16. května 2023.

Poté se tato šťastná planeta přesouvá do znamení Býka a konečně uleví tomuto těžce zkoušenému znamení, které to nejen v tomto roce nemělo lehké. Mnozí Býci museli v posledních dvou letech čelit změnám, nepříznivým zvratům osudu, museli se přizpůsobovat něčemu, čemu se rozhodně přizpůsobit nechtěli. Uleví se i dalším pevným znamením, zejména Štírům, ale i Lvi a Vodnáři se v druhé polovině roku 2023 zbaví největších těžkostí a překážek nebo se s nimi naučí žít.

V čem konkrétně se nově v roce 2023 začne dařit jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Berani by si mohli vylepšit svoji finanční situaci.

Býkům bude přát štěstí, mohou se uzdravit, zkrásnět, zdokonalit ve všem, v čem budou chtít. Potvrdí si vlastní jedinečnost a výjimečnost.

Blíženci možná netypicky pro toto znamení zvážní, objeví v sobě hlubší duchovní hodnoty a skryté životní síly.

Raci navážou nová přátelství, budou mít úspěch ve společnosti. Mohou se jim plnit i jejich sny a přání.

Lvi zazáří ve své kariéře. Nebo mohou zazářit, ale budou vystaveni volbě – partnerství nebo kariéra?

Panny by se mohly trochu uvolnit, více cestovat a bavit se. Třeba nebudou muset tak pracovat nebo se samy rozhodnou, že stojí žít i pro jiná vzrušení, než které jim dopřává uspokojení z dobře odvedené práce.

Váhy porozumí vlastnímu chtění, vyrovnají se s osobní touhou po moci, velkých penězích a sexu. Štěstí by je mělo provázet i při peněžních transakcích, úvěrech a hypotékách.

Štíři by si mohli udělat jasno ve svých partnerských vztazích. Třeba si konečně uvědomí, koho ve svém životě opravdu chtějí a koho opustí. Možná si také uvědomí, kde jsou jejich osobní hranice a kde začíná už prostor partnera. Někteří z nich se mohou v roce 2023 vdát nebo oženit.

Střelci zregenerují své fyzické i duševní síly. Najdou štěstí i v obyčejných věcech a tuzemských krásách.

Kozorozi si začnou dělat radost. I oni se trochu uvolní a pustí si radost a optimismus do života. Možná zplodí potomka, založí rodinu nebo jen začnou podnikat v něčem, co je doopravdy baví. Možná na chvíli zapomenou na neradostnou dřinu a povinnosti.

Vodnáři si možná dopřejí nové bydlení, nebo se přestěhují do nového domova. Najdou své stále místo, kotvu a i oni mohou založit rodinu.

Ryby se zlepší ve své komunikaci, budou se učit nové věci, osvojovat si nové poznatky. Pokud jsou rozhádání se svými sourozenci nebo sousedy, najdou k sobě cestu smíření. Štěstí jim bude přát na krátkých cestách.

Krásný a šťastný rok 2023 a pamatujte si – hvězdy radí, ale váš osud neurčují.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz