Emma Smetana přijala roli v seriálu Eliška a Damián téměř bez váhání. Je to výzva, říká

Eliška a Damián na podzim na Primě

Herečku, zpěvačku a novinářku Emmu Smetana (35) budeme zanedlouho vídat po boku Roberta Urbana (37) jako milou majitelku marmeládovny v seriálu Eliška a Damián. Pro Emmu je ústřední role výzvou a zároveň nabídkou, která se jednoduše neodmítá.

Okouzlující Emma Smetana se již brzy objeví na televizních obrazovkách v seriálu Eliška a Damián coby hodná a snaživá Eliška, která po své mamince zdědila marmeládovnu. Do života se jí ale připlete na první pohled poněkud výstřední muž. Jenže Damián v podání Roberta Urbana nežije v současnosti. Pochází z roku 1758. Díky elixíru cestuje časem a potkává půvabnou Elišku. „Působí jako šílenec, ale ve skutečnosti je to dokonalý muž. Takže to bude velká romance,“ láká diváky Emma.

Nabídky ztvárnit ústřední postavu si Emma Smetana velmi váží. „S přijetím jsem moc dlouho neváhala. Dostat hlavní roli v tak velkém projektu je obrovská výzva. Člověku se může poštěstit jen jednou za život,“ říká Smetana, jejíž duet s Richardem Müllerem Tahle jedna vteřina je znělkou celého seriálu.

„Před 15 lety jsem napsal písničku V přesýpacích hodinách, byla taková vybrnkaná na kytaru a měla tenhle text. Emma tvrdí, že jsem ji na tu písničku sbalil, ale já myslím, že se ten večer stalo strašně moc věcí, že tam bylo i něco víc okouzlujícího než jen písnička o rozchodu,“ uvedl pro Showtime autor poetického duetu a Emmin partner Jordan Haj.

Emma Smetana v hlavní roli seriálové novinky

Přestože není křehká blondýnka primárně herečka, doufá, že se role Elišky zhostí se ctí. „Žádné herectví jsem nestudovala, takže obdivuji tvůrce za tu odvahu mi takovou věc svěřit. Pokusím se obstát. Ale nemyslím si, že je tohle typ nabídky, která by se dala odmítnout,“ svěřila se Emma Smetana, kterou poprvé uvidíme v seriálu Eliška a Damián v sobotu 2. září od 20:15 na Primě. „Bude to skvělé. Je to velice ambiciózní projekt o lásce s fantastickým hereckým obsazením,“ dodává představitelka hlavní hrdinky.

Eliška a Damián prožijí velký příběh lásky přes staletí

Její slova potvrzuje i Lenka Hornová, ředitelka vývoje obsahu skupiny Prima a zároveň scenáristka seriálu. „Pohádek se šťastným koncem není nikdy dost, příběh Elišky a Damiána je tradiční love story okořeněná o střet dvou světů – toho současného a minulého. Na kontrastu je založen i hlavní vizuál seriálu, kde něžnou růžovou barvu vyvažuje smaragdově zelená, a také úvodní znělka, kde je jemný hlas Emmy Smetana doprovázen hlubokým zastřeným hlasem Richarda Müllera,“ říká Lenka Hornová o dvanáctidílné romantické love story přes staletí.

V seriálu se dále objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

Podzimní program na Primě bude opravdu pestrý:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.