Eliška a Damián od 2. září na Primě: První ochutnávka z velkého příběhu lásky přes staletí

Eliška a Damián už brzy na Primě

Romantický seriál Eliška a Damián v podání Emmy Smetana a Roberta Urbana se divákům představí za několik týdnů. Že půjde o opravdu velkolepou podívanou, dokazují už první záběry z natáčení této novinky. Těšit se můžete nejen na poutavý příběh, ale i na nádherné exteriéry a dobové kostýmy. Více prozradí video hned v úvodu.

Emma Smetana coby Eliška žije v současnosti, zatímco Robert Urban jako Damián přichází z roku 1758. Díky náhodně vzniklému elixíru začíná spanilý mladík cestovat časem a čím dál tím častěji se budou jeho cesty protínat s Eliščinými.

Mezi hlavními hrdiny postupně vznikají sympatie. „Hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí nechat diváky nahlédnout do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí. V tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce,“ prozradil Robert Urban, kterého diváci znají také jako soudce Petra ze seriálu ZOO.

Už víte, co sledovat na Primě o prázdninách? Těšte se na filmové premiéry i oblíbené pořady

Eliška a Damián prožijí lásku přes staletí

Hlavní hrdinové příběhu to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila.

„Nad přijetím role Elišky jsem moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Role jako tato se zkrátka neodmítá – já jsem moc ráda, že budu moci hrát takovou moderní princeznu, to dlužím svým dcerám,“ říká Emma Smetana. Dále se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších známých tváří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.