Tahle jedna vteřina. Křehký duet Emmy Smetana a Richarda Müllera znělkou seriálu Eliška a Damián

Eliška a Damián na podzim na Primě

Posluchači žhavou hudební novinku Emmy Smetana a Richarda Müllera od Jordana Haje přirovnávají k „pohlazení po duši“. Song s romantickým podkresem se skutečně příjemně poslouchá. Celkově vyjadřuje děj připravovaného seriálu Eliška a Damián, který se chystá Prima nadělit divákům již na podzim, a proto se duet stane jeho znělkou.

„Před 15 lety jsem napsal písničku V přesýpacích hodinách, byla taková vybrnkaná na kytaru a měla tenhle text. Emma tvrdí, že jsem ji na tu písničku sbalil, ale já myslím, že se ten večer stalo strašně moc věcí, že tam bylo i něco víc okouzlujícího než jen písnička o rozchodu,“ uvedl Haj pro ShowTime ke zrodu poetického duetu, jehož základ se stal znělkou seriálu Eliška a Damián.

Pusťte si celý videoklip Tahle jedna vteřina od Emmy Smatana a Richarda Müllera:

„Jsem velmi spojený jak s písničkou, která je podle mě skvělá, tak s videoklipem,“ řekl dále pro Primu Richard Müler a jak ještě slíbil, na Elišku a Damiána se i rád podívá. Při rozhovoru si nedovolil prohlásit, že Tahle jedna vteřina bude hit, ale již první reakce posluchačů na YouTube jistý úspěch napovídají.

Nový romantický seriál Eliška a Damián je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. V hlavních rolích se představí Emma Smetana a Robert Urban.

„Skupina Prima ušla za tři uplynulé dekády dlouhou cestu. Z malé regionální televize jsme se stali jedním z největších mediálních domů, který patří mezi lídry na trhu. Divákům k našemu jubileu přinášíme originální dárek v podobě nového romantického seriálu s dobrým koncem. Eliška a Damián nabídne humor, trochu tajemnou zápletku, ale hlavně milostný příběh, kde láska překonává bariéru staletí. Diváci budou moci u obrazovek prožívat to, o čem všichni sníme,“ prozradil o podzimní novince Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Herci a postavy seriálu Eliška a Damián

Ústřední postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, zatímco Damián, kterého ztvárnil Robert Urban, přichází z roku 1758. Díky náhodně vzniklému elixíru začíná Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se začnou jeho cesty protínat s Eliščinými. Mezi hlavními hrdiny postupně vznikají sympatie. „Hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí nechat diváky nahlédnout do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí. V tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce,“ prozradil Robert Urban.

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. „Nad přijetím role Elišky jsem moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Role jako tato se zkrátka neodmítá – já jsem moc ráda, že budu moci hrát takovou moderní princeznu, to dlužím svým dcerám,“ řekla Emma Smetana. Dále se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších známých tváří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.