Tahle jedna vteřina. Křehký duet Emmy Smetana a Richarda Müllera znělkou seriálu Eliška a Damián

Eliška a Damián na podzim na Primě

Posluchači žhavou hudební novinku Emmy Smetana a Richarda Müllera od Jordana Haje přirovnávají k „pohlazení po duši“. Song s romantickým podkresem se skutečně příjemně poslouchá. Celkově vyjadřuje děj připravovaného seriálu Eliška a Damián, který se chystá Prima nadělit divákům již na podzim, a proto se duet stane jeho znělkou.

„Před 15 lety jsem napsal písničku V přesýpacích hodinách, byla taková vybrnkaná na kytaru a měla tenhle text. Emma tvrdí, že jsem ji na tu písničku sbalil, ale já myslím, že se ten večer stalo strašně moc věcí, že tam bylo i něco víc okouzlujícího než jen písnička o rozchodu,“ uvedl Haj pro ShowTime ke zrodu poetického duetu, jehož základ se stal znělkou seriálu Eliška a Damián.

Pusťte si celý videoklip Tahle jedna vteřina od Emmy Smatana a Richarda Müllera:

„Jsem velmi spojený jak s písničkou, která je podle mě skvělá, tak s videoklipem,“ řekl dále pro Primu Richard Müler a jak ještě slíbil, na Elišku a Damiána se i rád podívá. Při rozhovoru si nedovolil prohlásit, že Tahle jedna vteřina bude hit, ale již první reakce posluchačů na YouTube jistý úspěch napovídají.

Nový romantický seriál Eliška a Damián je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. V hlavních rolích se představí Emma Smetana a Robert Urban.

„Skupina Prima ušla za tři uplynulé dekády dlouhou cestu. Z malé regionální televize jsme se stali jedním z největších mediálních domů, který patří mezi lídry na trhu. Divákům k našemu jubileu přinášíme originální dárek v podobě nového romantického seriálu s dobrým koncem. Eliška a Damián nabídne humor, trochu tajemnou zápletku, ale hlavně milostný příběh, kde láska překonává bariéru staletí. Diváci budou moci u obrazovek prožívat to, o čem všichni sníme,“ prozradil o podzimní novince Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Herci a postavy seriálu Eliška a Damián

Ústřední postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, zatímco Damián, kterého ztvárnil Robert Urban, přichází z roku 1758. Díky náhodně vzniklému elixíru začíná Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se začnou jeho cesty protínat s Eliščinými. Mezi hlavními hrdiny postupně vznikají sympatie. „Hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí nechat diváky nahlédnout do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí. V tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce,“ prozradil Robert Urban.

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. „Nad přijetím role Elišky jsem moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Role jako tato se zkrátka neodmítá – já jsem moc ráda, že budu moci hrát takovou moderní princeznu, to dlužím svým dcerám,“ řekla Emma Smetana. Dále se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších známých tváří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.