Astročlánky

23. listopadu 2023 07:30

redakce Prima Ženy

Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

AURA: Měsíční horoskop na leden 2024

Vítězi roku 2024 by podle astrologie měli být Býci, Lvi, Váhy a Střelci, kterým se v tomto roce bude obzvlášť dařit. Nahlédněte trochu do budoucnosti. Jak na tom budou v roce 2024 další znamení zvěrokruhu?

V roce 2024 se změní směr některých velkých planet, což ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. Pro některá znamení zvěrokruhu by díky tomu měl být rok 2024 obzvlášť příznivý, pro některá znamení to ale znamená, že si budou muset v určitých oblastech dávat velký pozor. Rok 2024 přinese hodně společenských změn, u nás i ve světě. Dá se předpokládat, že velký důraz bude kladen na digitalizaci, umělou inteligenci, proměnu sociálních sítí. To vše nám může život usnadnit, ale budeme se muset naučit přemýšlet jinak. Velmi důležitá bude i ekologie a životní prostředí, zejména voda a její zdroje.

Jak se v roce 2024 bude dařit jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Berani

Během roku přijde určitá kritika, kterou si budete brát hodně osobně, ale ta kritika vám má naopak pomoct si některé věci uvědomit. Zaměřte se především na sebe a na svoje pocity a emoce, zkuste je definovat už od začátku roku. Pomůže vám to se lépe orientovat v situacích, hlavně ve vašem rozhodnutí.

Býci

Lidé vás mohou manipulovat, především ti z vaší rodiny nebo blízkého okolí, ale vy už s tím umíte pracovat, a tak zvládnete své lekce podstatně lehčeji. Nikam se nenecháte zatlačit. Budete hodně odpočívat a dopřávat si krátké i dlouhé dovolené, naučíte se totiž regulovat svoji práci, a pokud se budete cítit unaveni, tak zbrzdíte. Často se budete setkávat s přáteli a více s nimi budete i komunikovat. Čeká vás hodně pozvánek na různé společenské akce.

Blíženci

Rok 2024 vám přinese osudovou spravedlnost ve vašem vztahu a ve vašich citech. Vše se bude odvíjet podle toho, jak to určuje osud, takže se tomu nevyhnete. Změny, které vám osud přináší, je potřeba zvládnout s tím, že je necháte proběhnout. Nechte také partnera, aby ke svým rozhodnutím dospěl sám bez vašeho přičinění nebo manipulace.

Raci

V práci budete občas mít pocit beznaděje, ale je to jen krátkodobé, čekají vás překvapivé příležitosti, některé budou z minulosti, jiné budou úplně nové. Také se budete hodně setkávat s lidmi. Důležité pro vás bude zůstat v klidu, ale hlavně stále dobře naladěni. Pozitivní myšlení vám přináší úspěch. Pokud začnete věřit na lásku a zbavíte se iluzí o tom, že vztahy nefungují, tak se může vše změnit a láska se znovu objeví.

Lvi

V roce 2024 se kolem vás budou motat možní partneři a vy si budete vybírat, ale budete to dobře promýšlet. Navíc potřebujete i nějaké finanční zázemí. Takže ten, co ho mít nebude, nemá šanci. Dokážete se také pohádat s každým, kdo vám bude něco nutit, ale také kdo bude narušovat vaši domácí jistotu a vaši rodinu. S tím uděláte rázný konec. Uzavřete minulost a začnete něco nového.

Panny

Rok 2024 vám přináší velké rozhodování týkající se především lásky a trpělivosti. Naučíte se přestat věci tlačit dopředu, když na ně není správný čas. Budete hodně lpět na práci a ta vám bude přinášet výsledky a radost. Čekají vás nové zážitky, nové příležitosti a nová láska nebo něco nového a láskyplného ve vašem vztahu. A ukončíte beznaděj, která vás sužovala v partnerství v minulosti.

Váhy

Rok 2024 vám přináší určitou samotu. Vnitřní samotu, kdy poznáte, co je pro vás opravdu důležité a dokážete to využít ve svůj prospěch i do dalších let. Díky práci získáte finanční stabilitu, ale jelikož můžete zažívat boje a komplikace, je možné, že tak můžete přijít i o nějaké peníze. Snažte se vidět realitu bez iluzí.

Štíři

Rok 2024 přinese kritiku týkající se lásky, budete kritizováni partnerem nebo svého partnera začnete kritizovat vy. Také vám ale přináší posun v lásce a vztahu a osud vám bude ve vztazích hodně nakloněn. Přestaňte manipulovat svým okolím, protože to vám může přinést zbytečné nepříjemnosti. Hlavně si uvědomte, že lpíte na něčem, co už je dávno nefunkční. Změňte myšlení a posunete se.

Střelci

Rok 2024 vám přinese nečekanou radost z práce, což vám obohatí život a bude se vám lépe pracovat. Navíc najdete na práci přesně to pozitivní, co potřebujete. Důležité pro vás budou finanční jistoty, ale také přijmete změny, které přicházejí, protože budete vědět, že jsou osudové a přinesou více radosti do všech životních oblastí.

Kozorozi

Budete se muset rozhodnout a nebude to lehké. Docela dlouhou dobu budete bojovat s tím, abyste nastavili konečně ve svém životě nějaké jistoty a zázemí. Také budete hodně pracovat a nebudete umět odpočívat. A tak se občas dostanete do pocitu beznaděje, protože pro vás je práce stále jedna z nejdůležitějších životních priorit.

Vodnáři

V životě se vám objeví muž, který bude hodně analytický a který může mnoho věcí ve vašem životě změnit, a dokonce něco rychle ukončit. Hodně důležitá pro vás bude finanční stabilita. Uvědomíte si, že díky penězům, které vám budou proudit, získáte větší svobodu a klid a splníte si spousty snů, o kterých jste nedoufali, že se někdy naplní.

Ryby

Bude to náročný rok, čeká vás závislost na posouvání se ve vašem životě a také časté rozhodování, jak dál. Zažijete partnerovu žárlivost a majetnické sklony, což vás bude deprimovat, a nakonec změníte práci. Důležité bude nastavit se do pohody. Možná i cestovat a dopřávat si odpočinek a dovolené. Také se nebojte opustit někoho, s kým vám není úplně dobře, protože ho hned nahradí někdo jiný. A pěstujte naději, bude vám dobrým pomocníkem.

Zdroj: autorský text

Sdílejte článek
Štítky znamení zvěrokruhu roční horoskop Blíženci Vodnář Lev Býk Štír Kozoroh Ryby Rak Váhy Beran Střelec Panna horoskopy 2024