Eliška a Damián. Emma Smetana a Robert Urban září v novém romantickém seriálu na Primě

Eliška a Damián na podzim na Primě

Televize Prima navazuje na své úspěšné formáty a 2. září přinese divákům dvanáctidílný romantický příběh se šťastným koncem Eliška a Damián. Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Eliška a Damián zaručuje milostný příběh, humor i lehkou záhadu. Diváci budou mít možnost sledovat velkou lásku, která překonává staletí.

Eliška a Damián – to je romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu navíc budou diváci svědky i tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, kterého hraje Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál častěji se bude setkávat s Eliškou. Mezi oběma vzniknou sympatie.

Robert Urban v roli šlechtice Damiána

„Já hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí vzít díky své postavě diváky do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, takže v tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový, historický kostým, a navzdory tomu se v něm celkem hezky pohybuje,“ prozradil Robert Urban.

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu.

Děj seriálu Eliška a Damián

Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. „Já jsem nad přijetím této role moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Nikdy jsem herectví nestudovala, takže obdivuji tvůrce za tu odvahu mi takovou věc svěřit a pokusím se obstát. Taková role se zkrátka neomítá a já jsem moc ráda, že ve svém věku budu moci hrát takovou moderní princeznu, a to dlužím svým dcerám,“ říká Emma Smetana.

Herci seriálu Eliška a Damián

Dále se v seriálu Eliška a Damián objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

Nový seriál Eliška a Damián sledujte od 2. září každou sobotu ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.