Eliška a Damián. Emma Smetana a Robert Urban září v novém romantickém seriálu na Primě

Eliška a Damián na podzim na Primě

Televize Prima navazuje na své úspěšné formáty a 2. září přinese divákům dvanáctidílný romantický příběh se šťastným koncem Eliška a Damián. Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Eliška a Damián zaručuje milostný příběh, humor i lehkou záhadu. Diváci budou mít možnost sledovat velkou lásku, která překonává staletí.

Eliška a Damián – to je romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu navíc budou diváci svědky i tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, kterého hraje Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál častěji se bude setkávat s Eliškou. Mezi oběma vzniknou sympatie.

Robert Urban v roli šlechtice Damiána

„Já hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí vzít díky své postavě diváky do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, takže v tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový, historický kostým, a navzdory tomu se v něm celkem hezky pohybuje,“ prozradil Robert Urban.

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu.

Děj seriálu Eliška a Damián

Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. „Já jsem nad přijetím této role moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Nikdy jsem herectví nestudovala, takže obdivuji tvůrce za tu odvahu mi takovou věc svěřit a pokusím se obstát. Taková role se zkrátka neomítá a já jsem moc ráda, že ve svém věku budu moci hrát takovou moderní princeznu, a to dlužím svým dcerám,“ říká Emma Smetana.

Herci seriálu Eliška a Damián

Dále se v seriálu Eliška a Damián objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

Nový seriál Eliška a Damián sledujte od 2. září každou sobotu ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.