Celebrity

24. dubna 2023 10:06

Marie Makovská

Práce jim ruší soukromí. Rutinu okolo dětí Emmy Smetany a Jordana Haje pokrývají chůvy

7 pádů Honzy Dědka (22) - Emma Smetana o seznámení s Jordanem

Pracovní dráha partnerů Emmy Smetany (35) i Jordana Haje (34) je časově vyčerpávající, ale alespoň se prolíná. To je podle Haje jedním z hlavních důvodů, díky kterému spolu vůbec mohou žít. Mladí rodiče však mají také dvě malé holčičky, kolik času si najdou na ně?

Před časem odstartovali společné republikové turné, které vyvrcholí v listopadu 2023. Jak hudební pár zvládá výchovu svých holčiček a vlastní osobní život? Jordan Haj prozradil v rozhovoru pro eXtra.cz, že práci berou spíše jako životní styl. Dětem nemůžou dopřát některé věci, které v rodinách běžně fungují, ale vynahrazují to zase jinými.

Práce vs. soukromí

Jordan Haj a Emma Smetana působí jako idylický pár, přestože jsou spolu téměř pořád a především spolu i pracují. „Člověk to řeší nonstop, je to spíše lifestyle než práce,“ vysvětlil Haj. „Lidi, kteří se věnují tomu co my, se stejně nemohou vyhnout situaci, kdy jim to prosákne do osobního života,“ dodal.

Tím, že jsou partneři z jednoho oboru, navíc podle Jordana Haje dokážou najít aspoň nějaký společný čas. „Nám to vlastně pomáhá –⁠ čas, co spolu strávíme pracovně, vnímáme prostě jako společně strávený čas. Kdybych měl jinou partnerku, která není z oboru, nevím, kdy bych se s ní mohl potkat. Viděli bychom se zhruba od 4:30 ráno do 7,“ řekl s humorem.

S péčí o dcery pomáhají chůvy

Jordan Haj a Emma Smetana mají dvě malé dcerky, Lennon Marlene Haj Hossein Smetana se narodila v prosinci 2016 a Ariel Ava Haj Smetana v dubnu 2021. Práce rodičů však obnáší i spoustu času na cestách a rozhozený denní režim, s dětmi proto pomáhají chůvy. „S dětmi asi netrávíme ten samý čas jako jiní rodiče. Paradoxně si ale myslím, že s nimi trávíme možná ještě více času, jen je jinak dělený,“ vysvětlil Jordan. „My máme chůvy, které nám s tím pomáhají –⁠ vykrývají třeba právě tu dle mého názoru strašně důležitou rutinu dětí,“ řekl a dodal, že sice s Emmou nedokážou vždy zajistit, aby měly děti včas vyčištěné zuby a šly spát, ale dokážou zařídit, aby tu pro ně byl někdo, kdo to ohlídá.

Mohlo by vás zajímat: Emma Smetana a Jordan Haj schytali kritiku. S Ariel zacházíte jak s králíkem

Společně strávený čas si vynahradí

„Na druhou stranu si můžeme dovolit určitá rozhodnutí. V rámci naší pracovní náplně můžeme třeba zmizet. Na tři měsíce odjet pryč, kde žádné pracovní závazky nemáme a s dětmi jsme celý den, naplno a intenzivně,“ dodal Jordan, který s Emmou a dětmi do zahraničí mizí často. Střípky ze společně strávených chvil pak partneři rádi sdílejí na sociálních sítích.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.