Letní televizní program na Primě osvěží premiéry. Chybět nebude ani milovaná klasika

UP-Spot Prima+ Pod hladinou

Rodinné pořady, filmové premiéry, ale i nová dokureality, severské vraždy nebo oddechovky pro chlapy. Z nabídky letního programu televize Prima si vybere úplně každý.

Prima divákům nabídne v letních týdnech nejen oblíbené filmové a seriálové hity, ale i celou řadu televizních premiér.

Hned v pondělí 3. července se na obrazovky vrací úspěšný kriminální seriál Einstein – Případy nesnesitelného génia, v němž září Vojtěch Kotek s Annou Polívkovou a Pavlem Zedníčkem. První prázdninové úterky diváky pobaví milovaní obyvatelé vísky Hoštice v Troškově trilogii Slunce, seno..., středy budou dál patřit Vinařům, čtvrtky seriálu Hvězdy nad hlavou a sobotní večery obsadí expert na sériové vraždy Petr Kraj ve 2. sérii Temného Kraje.

Filmové premiéry na Primě

Na hlavním kanále Prima se divákům například představí Karel Roden a Barbora Bočková v televizní premiéře thrilleru Promlčeno 23. července ve 20:15. „Je to první film v československé kinematografii, který se odehrává téměř v reálném čase. Žádný jiný film se dějově neodehrává tady a teď,“ říká k filmu režisér Robert Sedláček. „Ve filmu je skvělá ta jednotná linka času. Při sledování cítíte ten časový tlak, který udržuje diváka po celou dobu v totálním napětí,“ dodává představitel jedné z rolí Igor Bareš.

Jiří Langmajer a Martina Babišová se pak 20. srpna večer vydají ve snímku Minuta věčnosti jako otec s dcerou na dobrodružnou výpravu, aby k sobě opět našli cestu.

Nové díly seriálu ZOO a Pod hladinou na prima+

Na streamovací službě prima+ pak dále můžete dříve než v televizi sledovat například osudy hrdinů seriálu ZOO, krimisérii Pod hladinou či zpovědi vrahů v nové krimi dokureality Bez lítosti.

Užijte si sérii filmů s Indianou Jonesem

Své místo v letním televizním programu má také legendární dobrodruh s kloboukem a bičem – Indy. Filmové večery s Indianou Jonesem si užijte od 7. července každý pátek ve 20:15 na Primě.

7. 7. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

14. 7. Indiana Jones a Chrám zkázy

21. 7. Indiana Jones a Poslední křížová výprava

28. 7. Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Přečtěte si také o českém Indianu Jonesovi, který přepral jaguára, vysmál se Hitlerovi a smrtelnou chorobu chtěl léčit jedem.

Léto na Prima COOL a Prima MAX

Prima COOL nabídne o červencových pátečních večerech oddechovou zábavu především pro muže ve filmech Šprti na tahuNa dorazHele, vole, kde mám káru? a Chlapi sobě.

V srpnu pak diváky přenese do středověkého Estonska, kde se v hlavním městě Tallinu pustí do vyšetřování v sérii snímků Apatykář Melchior. Pozadu s premiérami nezůstane ani Prima MAX, která prázdniny odstartuje francouzskou komedií Rodinu si nevybereš a v půlce léta nabídne napínavý film plný hollywoodských hvězd – Dokonalý trik.

Dokureality, láska i vraždy

Nového obsahu se dočkají i diváci kanálu Prima KRIMI – od poloviny července budou sobotní večery patřit sérii Severské vraždyPrima LOVE nabídne o prázdninách nové díly oblíbeného seriálu Spoutaná láska a na konci srpna na jejích obrazovkách zakotví zahraniční hit Domov na pobřeží, který nabídne divačkám poutavý příběh rodiny žijící na americkém pobřeží plný lásky a intrik. V neposlední řadě přinese premiéru i Prima SHOW, která ukáže Ráj podle Bryana – úspěšnou zahraniční show mapující přestavbu luxusního hotelového resortu na Bahamách, do které se Bryanova rodina pustila svépomocí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.