Letní televizní program na Primě osvěží premiéry. Chybět nebude ani milovaná klasika

UP-Spot Prima+ Pod hladinou

Rodinné pořady, filmové premiéry, ale i nová dokureality, severské vraždy nebo oddechovky pro chlapy. Z nabídky letního programu televize Prima si vybere úplně každý.

Prima divákům nabídne v letních týdnech nejen oblíbené filmové a seriálové hity, ale i celou řadu televizních premiér.

Hned v pondělí 3. července se na obrazovky vrací úspěšný kriminální seriál Einstein – Případy nesnesitelného génia, v němž září Vojtěch Kotek s Annou Polívkovou a Pavlem Zedníčkem. První prázdninové úterky diváky pobaví milovaní obyvatelé vísky Hoštice v Troškově trilogii Slunce, seno..., středy budou dál patřit Vinařům, čtvrtky seriálu Hvězdy nad hlavou a sobotní večery obsadí expert na sériové vraždy Petr Kraj ve 2. sérii Temného Kraje.

Filmové premiéry na Primě

Na hlavním kanále Prima se divákům například představí Karel Roden a Barbora Bočková v televizní premiéře thrilleru Promlčeno 23. července ve 20:15. „Je to první film v československé kinematografii, který se odehrává téměř v reálném čase. Žádný jiný film se dějově neodehrává tady a teď,“ říká k filmu režisér Robert Sedláček. „Ve filmu je skvělá ta jednotná linka času. Při sledování cítíte ten časový tlak, který udržuje diváka po celou dobu v totálním napětí,“ dodává představitel jedné z rolí Igor Bareš.

Jiří Langmajer a Martina Babišová se pak 20. srpna večer vydají ve snímku Minuta věčnosti jako otec s dcerou na dobrodružnou výpravu, aby k sobě opět našli cestu.

Nové díly seriálu ZOO a Pod hladinou na prima+

Na streamovací službě prima+ pak dále můžete dříve než v televizi sledovat například osudy hrdinů seriálu ZOO, krimisérii Pod hladinou či zpovědi vrahů v nové krimi dokureality Bez lítosti.

Užijte si sérii filmů s Indianou Jonesem

Své místo v letním televizním programu má také legendární dobrodruh s kloboukem a bičem – Indy. Filmové večery s Indianou Jonesem si užijte od 7. července každý pátek ve 20:15 na Primě.

7. 7. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

14. 7. Indiana Jones a Chrám zkázy

21. 7. Indiana Jones a Poslední křížová výprava

28. 7. Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Přečtěte si také o českém Indianu Jonesovi, který přepral jaguára, vysmál se Hitlerovi a smrtelnou chorobu chtěl léčit jedem.

Léto na Prima COOL a Prima MAX

Prima COOL nabídne o červencových pátečních večerech oddechovou zábavu především pro muže ve filmech Šprti na tahuNa dorazHele, vole, kde mám káru? a Chlapi sobě.

V srpnu pak diváky přenese do středověkého Estonska, kde se v hlavním městě Tallinu pustí do vyšetřování v sérii snímků Apatykář Melchior. Pozadu s premiérami nezůstane ani Prima MAX, která prázdniny odstartuje francouzskou komedií Rodinu si nevybereš a v půlce léta nabídne napínavý film plný hollywoodských hvězd – Dokonalý trik.

Dokureality, láska i vraždy

Nového obsahu se dočkají i diváci kanálu Prima KRIMI – od poloviny července budou sobotní večery patřit sérii Severské vraždyPrima LOVE nabídne o prázdninách nové díly oblíbeného seriálu Spoutaná láska a na konci srpna na jejích obrazovkách zakotví zahraniční hit Domov na pobřeží, který nabídne divačkám poutavý příběh rodiny žijící na americkém pobřeží plný lásky a intrik. V neposlední řadě přinese premiéru i Prima SHOW, která ukáže Ráj podle Bryana – úspěšnou zahraniční show mapující přestavbu luxusního hotelového resortu na Bahamách, do které se Bryanova rodina pustila svépomocí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.