Notoricky známí vrazi i nenápadné zrůdy. Sledujte true crime na prima+

Bez litosti - 1. července ve 21.35 na Primě

Která země si pro závratné počty vražd vysloužila přezdívku vražedný národ nebo co vedlo k brutálnímu vyvražďování lidské zrůdy, k nimž se řadí Charles Manson či manželé Stodolovi? Sledujte rekonstrukce vražd, jež spáchali, v hraných či dokumentárních filmech na streamovací službě prima+.

Vrazi fascinují i děsí veřejnost od nepaměti. Podívat se do jejich mysli, zjistit, co je příčinou jejich brutálního řádění a dozvědět se více o jejich životech – po tom všem lidé touží, aby došli k určitému rozuzlení. A to i v případě, že se nejedná o notoricky známé pachatele trestných činů.

3 + 1 nejlepších true crime pořadů právě teď na prima+:

1. Vražedná generace

V Americe je ročně zabito okolo 17 tisíc civilních osob, kvůli čemuž si tato světová velmoc vysloužila přezdívku vražedný národ. V kriminálním dokumentu Vražedná generace na prima+  jsou zpracovány skutečné zločiny, které jsou vytvořeny z výpovědí svědků a zpravodajských záběrů z místa činu.

2. Manson: Ztracené záznamy

Charles Manson si za krátkou dobu sestavil skupinu oddaných následovníků, kteří si říkali Manson Family. V dokumentu Manson: Ztracené záznamy je zmapován příběh tohoto muže, který dokázal přesvědčit své ovečky ke spáchání zločinů tak hrůzných, že na ně lidé jen tak nezapomenou. Mimo jiné také prostřednictvím dobových záběrů.

Čtěte také: Vraždili důchodce kvůli finanční krizi. Manžele Stodolovy rozeštval podraz Dany

3. Sousedské noční můry

Sousedské soužití není vždy mírumilovné. I malé spory mohou časem vyústit v peklo na zemi. Své o tom ví lidé, kteří se tváří v tvář setkali se zrůdami, jež jim i z vedlejšího domu dokázaly dlouhodobě ničit život. V dokumentárním seriálů Sousedské noční můry na prima+ promluvili o útrapách a často i život ohrožujících situacích, kterým je jejich sousedé vystavili.

4. Bez lítosti

Takto nebezpečné osoby se sklony k násilí se nepohybují pouze za hranicemi. V českých věznicích si doživotí odpykává celkem 46 trestanců. Zpovědi osmi z nich můžete nyní rovněž sledovat online v dokusérii Bez lítosti. Exkluzivnně dříve než v televizi si ji pusťte na streamovací službě prima+.

Sdílejte článek
Štítky vražda doživotí vrah kanibalismus sériový vrah Charles Manson Jaroslav Stodola true crime prima+ Bez lítosti Sousedské noční můry

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.