Celebrity

4. srpna 2023 11:50

Marie Makovská

Hvězdy na zámku Troja: Burešová přiletěla z Ameriky, Nesvačilová se tiskla k Mádlemu

Na Trojském zámku se k příležitosti představení podzimních novinek skupiny Prima sešlo mnoho známých osobností. A některé byly doslova k nepřehlédnutí. Podívejte se, jak jim to slušelo.

V krásném prostředí zámku Troja si ve čtvrtek 3. srpna hosté užívali slunečného počasí a představení nových seriálů i pokračování stávajících. Zavítali sem nejen herci a herečky, které už diváci dobře znají, ale i méně známé tváře a spousta dalších návštěvníků. Každý měl možnost využít dress code ve stylu baroka, který byl zvolen k příležitosti odhalení té nejočekávanější novinky – dvanáctidílného pohádkového příběhu Eliška a Damián.

Někdo to pojal opravdu velkolepě a přišel barokně nastrojen od hlavy k patě, jiný zvolil jen menší prvek ve formě škrabošky nebo zkrátka místo baroka vsadil na pohodlnou klasiku ve stylu, který je mu nejbližší.

Mezi tvářemi televize Prima nesměla chybět herečka a zpěvačka Eva Burešová, která se vrátila ze své narozeninové cesty z Ameriky. Dále například okouzlující Sandra Nováková, kterou od 30. srpna můžete každou středu večer vidět v detektivní sérii Pod hladinou, hlavní hrdinové nového seriálu Eliška a Damián – Emma Smetana, Robert Urban, Anna Dvořáková, Jan Komínek a další. Nechyběly ani hvězdy oblíbeného seriálu z prostředí zoo či moderátoři CNN Prima NEWS Podívejte se v galerii, kdo byl mezi hosty opravdu k nepřehlédnutí.

Tisková konference se konala při příležitosti představení podzimních novinek skupiny Prima:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.