Celebrity

4. srpna 2023 11:50

Marie Makovská

Hvězdy na zámku Troja: Burešová přiletěla z Ameriky, Nesvačilová se tiskla k Mádlemu

Na Trojském zámku se k příležitosti představení podzimních novinek skupiny Prima sešlo mnoho známých osobností. A některé byly doslova k nepřehlédnutí. Podívejte se, jak jim to slušelo.

V krásném prostředí zámku Troja si ve čtvrtek 3. srpna hosté užívali slunečného počasí a představení nových seriálů i pokračování stávajících. Zavítali sem nejen herci a herečky, které už diváci dobře znají, ale i méně známé tváře a spousta dalších návštěvníků. Každý měl možnost využít dress code ve stylu baroka, který byl zvolen k příležitosti odhalení té nejočekávanější novinky – dvanáctidílného pohádkového příběhu Eliška a Damián.

Někdo to pojal opravdu velkolepě a přišel barokně nastrojen od hlavy k patě, jiný zvolil jen menší prvek ve formě škrabošky nebo zkrátka místo baroka vsadil na pohodlnou klasiku ve stylu, který je mu nejbližší.

Mezi tvářemi televize Prima nesměla chybět herečka a zpěvačka Eva Burešová, která se vrátila ze své narozeninové cesty z Ameriky. Dále například okouzlující Sandra Nováková, kterou od 30. srpna můžete každou středu večer vidět v detektivní sérii Pod hladinou, hlavní hrdinové nového seriálu Eliška a Damián – Emma Smetana, Robert Urban, Anna Dvořáková, Jan Komínek a další. Nechyběly ani hvězdy oblíbeného seriálu z prostředí zoo či moderátoři CNN Prima NEWS Podívejte se v galerii, kdo byl mezi hosty opravdu k nepřehlédnutí.

Tisková konference se konala při příležitosti představení podzimních novinek skupiny Prima:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.