Celebrity

14. května 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Robert Urban promluvil o svlékání na jevišti. Celé léto bude polonahý na Vyšehradě

Herec Robert Urban v 7 pádech Honzy Dědka

Herec Robert Urban je aktuálně mezi mnohými diváky známý jako soudce Petr, kterého si zahrál v seriálu ZOO. Jinak sympatického herce ovšem uvidíte především na prknech divadla. Z rodné scény ostravského divadla přesidluje do Prahy, kde se připravuje na novou roli v inscenaci Chlapi sobě, ve které potěší zejména všechny svoje fanynky. Ve hře se objeví polonahý. Jak sám herec vnímá svlékání na jevišti?

Robert Urban se k umění dostal už jako malý chlapec. Díky svému otci, který ho od útlého věku vychovával, se nyní věnuje profesi, jež ho naplňuje. Již po studiu na základní škole nastoupil na ostravskou konzervatoř, kde dlouhá léta účinkoval jako herec.

Zatímco pražské publikum Roberta Urbana na prknech, která znamenají svět, mohlo spatřit zatím jen do půl těla, Ostravákům nabídl zajímavější podívanou. „Hrál jsem v muzikálu Donaha. Fakt jsem se svlíkal. To musíš! Byl u toho ocelářský taneček a trenky padaly ve chvíli, kdy se zhaslo. A naštěstí jsme měli dobré vztahy s osvětlovači. A i kdyby nestihli včas zhasnout, něco tak malého ještě nikdy nikdo neviděl, takže by stejně nebylo o čem vyprávět,“ prozradil sympatický herec v 7 pádech Honzy Dědka.

Kromě herce Roberta Urbana se v 7 pádech Honzy Dědka představil také publicista Josef Klíma

V novém představení zazáří také Štěpán Benoni

Kromě toho se připravuje na novou roli v inscenaci Chlapi sobě. „To je ze života. Jsem alternace Štěpána Benoniho, se kterým jsem se potkal v seriálu ZOO. On potřeboval někoho, s kým by se střídal. Máme za dva týdny premiéru, budeme to hrát celé léto na Vyšehradě a budeme tam chodit se Štěpánem bez trička, kdyby to třeba někoho zajímalo,“ láká na nové představení ve Studiu Dva Robert Urban.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.