Podlá zrada. Štěpán Benoni přistihne v seriálu nevěrnou Halouzkovou

ZOO (41) – Přistižena na schůzce

Herce Štěpána Benoniho čeká ve oblíbeném rodinném seriálu pěkně nepříjemná situace. Svou přítelkyni v podání Natálie Halouzkové načape na rande. Není to navíc poprvé, co mu byla nevěrná. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak bude seriálový Marek reagovat.

Eva Burešová neměla coby Viky ve známém seriálu přítelkyni svého nejlepšího kamaráda Marka, v podání herce Štěpána Benoniho, nikdy v lásce. Mína, kterou hraje Natálie Halouzková, j k srdci prostě nepřirostla. Jejich rozchod si vlastně vždy přála, je přesvědčená, že si Mařenka zaslouží někoho lepšího.

Když vidí Mínu, jak nasedá do auta k neznámému muži a líbá se s ním, dá si dvě a dvě dohromady. Nedá jí to, a i když se jí pravda neříká snadno, poví ji Markovi. Ten jí ale nevěří. Proto na něho vymyslí společně s jeho bratrem lest, jak Mínu přistihnout přímo při činu. Nakonec jim jejich plán vyjde a Marek uvidí milence na vlastní oči.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jeho následná reakce ale oba vyvede z míry. Zklamanému a naštvanému Márovi totiž došla trpělivost i s Viky. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, jí oznámí, že je konec i mezi nimi. „My dva spolu končíme, už nejsme kamarádi,“ šokuje zaskočenou Viky.

ZOO (41) – Končím s tebou

Tohle Viky rozhodně nečekala. Sice si přála, aby se Marek s Mínou rozešel, ale nikdy mu nechtěla záměrně ublížit. A už vůbec ne o něho přijít. Vypadá to ale, že raněný Marek je odhodlaný to skoncovat s nimi oběma.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.